Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2020-11-17 08:12:11)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 149 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (üks eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 61 alkoholi- ja kaheksa narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja üks ebaseaduslik riigipiiri ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

14. novembril teatati politseile, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval tekkis konflikt 39-aastase ja 24-aastase mehe vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril teatati, et Lasnamäel Laagna teel asuvas kaupluses lõi 56-aastane mees 32-aastast meest. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused ja politseinikud pidasid ründaja kinni.

13. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval korteris ründas alkoholijoobes 54-aastane mees talle tuttavat 56-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

13. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval kortermajas lõi 28-aastane mees oma naabrimeest. Politseinikud pidasid ründaja kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. novembril teatati politseile, et Mustamäel Mustamäe teel peksis 33-aastane mees riietega näo piirkonda 30-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval tungis 44-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 46-aastasele naisele. Politsei pidas 44-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel tekkis konflikt 25-aastase ja 27-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Mõlemad mehed olid alkoholijoobes. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Mustamäel Sõpruse puiesteel tekitas 49-aastane naine noahaava enda abikaasale, 51-aastasele mehele. Kiirabi viis mehe haiglasse. Politsei pidas 49-aastase naise kinni. Nii mees kui naine olid alkoholijoobes. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval lõi 42-aastane mees rusikaga näkku 50-aastast meest. Politsei toimetas mehe kainenema. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval tekkis konflikt 28-aastase, 24-aastase ja 29-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi 29-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval läks 64-aastane mees kallale 70-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Nõmmel Vikerkaare tänaval löödi hokikepiga pähe 29-aastasele mehele. Kiirabi viis mehe haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

15. novembril teatati, et Õismäe teel asuvas korteris toimub peretüli. 57-aastane mees ja 51-aastane naine kähmlesid, olles mõlemad tugevas alkoholijoobes. Politsei toimetas naise kainenema.

15. novembril teatati, et Haabersti linnaosas asuvas korteris läks 72-aastane joobes mees kallale oma elukaaslasele, 48-aastasele naisele. Mees toimetati kainenema.

Vargused

13. novembril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel varastati seljakott, milles oli riideid, tehnika, raha ja dokumendid. Kahju 8855 eurot.

13. novembril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel on lõhutud autoaken ja varastatud sõidukist sülearvuti ja tööriistad. Kahju 590 eurot.

13. novembril teatati, et laevas, lukustatud autost on varastatud raha ja prillid. Kahju 490 eurot.

15. novembril teatati, et Nõmme teel asuvalt ehitusplatsilt on soojakusse sissemurdmise järel varastatud erinevaid tööriistu. Kahjusumma ligikaudu 3500 eurot.

15. novembril peeti kinni 14. novembril Tallinna südalinnas asuvast kauplusest jope varastanud 49-aastane naine. Tekitatud kahju 1099,99€.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. novembril teatati, et Peetris Raudkivi teel korteris ründas 40-aastane alkoholijoobes mees oma abikaasat, 43-aastast naist. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Kiirabi toimetas naise haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

14. novembril teatas 38-aastane taksojuht politseile, et Viimsi vallas Laiakülas ajab teda taga agressiivne mees, kes tekitas talle füüsilist valu. Politsei pidas 56-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Maardus Orumetsa tänaval tungisid tundmatud mehed kallale 32-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Jõelähtme vallas tekkis konflikt pereliikmete, 48-aastase mehe, 22-aastase mehe ja alaealise vahel. Kiirabi viis 48-aastase mehe haiglasse kontrolli. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. novembril teatati politseile, et Laagri alevikus Vesiroosi tänaval tekitas 46-aastane mees kehavigastuse enda isale, 69-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

15. novembril teatati politseile peretülist Tabasalu alevikus, mille käigus lõi 47-aastane mees endale tuttavat 23-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

15. novembril teatati politseile peretülist Loksal, mille käigus läks 48-aastane mees kallale 41-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Omastamine

13. novembril teatati, et 29-aastane mees rentis Harku vallas ettevõttelt üheks päevaks tööriistu, kuid ei ole neid lubatud ajaks tagasi toonud. Kahju 1900 eurot.

Vargus

13. novembril teatati, et Ohtu külas on varastatud masinast kütust ca 300 liitrit. Kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembri varahommikul sai politsei väljakutse Tartus Jalaka tänavale, kus 21-aastane mees oli rünnanud oma ema. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

14. novembril teatati politseile, et Tartus Marja tänava korteris ähvardab 30-aastane mees vägivallaga enda elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargus

15. novembril avastati, et möödunud kuu jooksul on sisse murtud Otepää vallas Kuigatsi külas asuvasse suvilasse, kust varastati murutraktor Stiga. Vargusega tekitatud kahju on 1600 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

13. novembril puhkes Valgas Petseri tänava korteris isa ja poja vahel tüli, mille käigus 48-aastane mees lõi alaealist poega. Politsei pidas joobes mehe kinni ning toimetas ta jaoskonda. Nooruk pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

14. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Sama mees püüdis mõned tunnid hiljem Koidula piiripunkti kaudu taas riiki siseneda, kuid ka siis tema teekond tõkestati ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

14. novembri hilisõhtul peatasid piirivalvurid Võrumaal sõiduauto Jeep Cherokee, mille juhil tuvastati alkoholijoove. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning anti üle politseinikele, kes mehe politseijaoskonda toimetasid.

15. novembril helistas Mehikoorma kordonisse Peipsi järvel mootorpaadiga hätta sattunud mees. Nimelt oli mootorpaat ühes kolme mehega pardal jäänud Uhtinina traaversil madalikule, kust nad enam ise liikuma ei pääsenud. Abipalvele reageerinud piirivalve mootorpaaditoimkond tõmbas madalikule kinni jäänud aluse lahti, misjärel sai seltskond ise oma teekonda jätkata.

15. novembri õhtul peeti Võrumaal Misso alevikus kinni seadusliku aluseta riigis viibinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mehelt võeti Eestis viibimise kohta selgitused, misjärel anti ta üle naaberriigi piirivalvuritele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris ründas mees korduvalt oma 41-aastast abikaasat, tekitades talle füüsilist valu.

14. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rahu tänava korteris lõi 39-aastane naine oma tütart, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

14. novembril teatati politseile, et Narvas Sepa tänava meelelahutusasutuse juures lõi 22-aastane mees tüli käigus teist meest, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

15. novembril teatati politseile, et Narvas A. Daumani tänava korteris peretüli käigus ründas mees oma 22-aastast abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. novembril teatati politseile, et Narvas Rahu tänava korteris ründas 31-aastane mees oma abikaasat, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

15. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korteris lõi 25-aastane mees oma elukaaslast, tekitades talle füüsilist valu.

15. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Altserva tänava korteris peretüli käigus ründas 35-aastane mees oma abikaasat, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

15. novembril teatati politseile, et Jõhvis Jaama tänava korteris lõi 47-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

14. novembril teatati politseile, et Narvas ähvardas mees sotsiaalmeedia kaudu vägivallaga teist 19-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

14. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järve Keskallee kaupluses möödus 21-aastane mees kassadest alkohoolsete jookide eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ning andis üle politseile. Tekitatud kahju on ligikaudu 32 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

14. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis kasutati 55-aastase mehe autot Hyundai ilma omaniku loata. Politsei leidis ärandatud sõiduki üles ja tagastas omanikule. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

15. novembril alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 18-aastase naise pangakontolt tehti tema teadmata rahaülekandeid teisele kontole. Kahjusumma on ligikaudu 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril sai politsei teate, et Paides lõi alkoholi tarvitanud 18-aastane mees korteris oma 19-aastast endist elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval korteris lõi 41-aastane mees oma 40-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Vargus

14. novembril sai politsei teate, et Saarde vallas Valga maanteel varastati elamu kõrvalhoonest tööriistu ja muid esemeid. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril sai politsei teate, et Rapla vallas Järlepa külas korteris ründas 31-aastane mees tuttavat 61-aastast meest, kes sai viga.

15. novembril sai politsei teate, et Raplas Jõe tänaval löödi 36-aastast meest, kes sai viga.

13. novembril sai politsei teate, et Kohila alevis korteris lõi 55-aastane mees noaga oma 38-aastast abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

11. novembril sai politsei teate, et Rapla vallas elumajas ründas 57-aastane mees oma 33-aastast poega.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril sai politsei teate, et Kuressaares lõi alkoholi tarvitanud 34-aastane mees korteris oma 24-aastast venda, kes sai viga. Politsei pidas 34-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.