Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 47. nädala eelinfo (2020-11-16 08:30:39)

Esmaspäev, 16. november

· Maaeluminister Arvo Aller, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja asetäitja Kristina Uibopuu osalevad Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite kõrgetasemelisel videokonverentsil, kus ühe peateemana annab Euroopa Komisjon ülevaate põllumajandusturgude olukorrast. Videoistungil annab maaeluminister ülevaate sektorite olukorrast Eestis.

· Maaeluminister Arvo Aller, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk osalevad Riigikogu maaelukomisjoni videoistungil, kus antakse ülevaade põllumajandussektorile eraldatud täiendava raha jaotusest, toiduseaduse muutmise seaduse ja Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika rakendamise seaduse muutmise seaduse eelnõudest.

Teisipäev, 17. november

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb valitsuse COVIDiteemalisel kabinetinõupidamisel.

· Maaeluminister Arvo Aller ja Maaeluministeeriumi juhtkond osalevad Riigikogu maaelukomisjonis "Põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030" veebiarutelul.

Kolmapäev, 18. november

· Maaeluministeerium, Eesti Maaülikool ja Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna keskus (SEI Tallinn) korraldavad veebiseminari "Arendustegevus ja koostöövõrgustikud biomajanduses". Veebiseminaril antakse ülevaade biomajanduse võrgustike rollist koostöö ja innovatsiooni edendamisel ning arutatakse, milline on teadus- ja arendustegevuse, innovatsiooni ja koostöö roll biomajanduse arendamisel. Seminaril püütakse leida vastused küsimusele, kuidas Eesti biomajanduse häid eeldusi parimal moel ära kasutada. Seminar toimub Zoomi keskkonnas kell 10.00‒13.30. Registreerimineon avatud 13. novembrini. Päevakava ja lisainfo.

Neljapäev, 19. november

  • Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • Kell 11 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja nõunik Evelin Hillep taimekaitse nõukogu veebikohtumisel. Kohtumisel antakse ülevaade Euroopa Komisjoni algatatud strateegia "Talust taldrikule" hetkeseisust, selle aasta kontrollide tulemustest, taimekahjustajatega seotud probleemidest ja taimekaitsevahendite toimeainete hetkeseisust. Oma eduloost koostöö tegemisel räägivad mesinike ja põllumajandustootjate esindajad.

Reede, 20. november

· Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron ja halduse asekantsler Alo Aasma osalevad kell 9 Maaeluministeeriumis kohtumiselRiigi Kinnisvara ASi juhatuse esimehe Kati Kusminiga. Arutatakse ministeeriumi ja valitsemisala kinnisvara ja investeeringutega seotud küsimusi.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.