Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-10-28 06:28:19)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli avaliku korra raske rikkumine, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust ning üks sõidukivargustes ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 14 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

26. oktoobril teatati politseile, et Mustamäel Sütiste teel läks 30-aastane mees kallale 34-aastasele naisele. Konflikti juures viibis ka laps. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Kehalised väärkohtlemised

26. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Liivamäe tänaval lõi 29-aastane mees enda tuttavat, 48-aastast meest. Politsei pidas 29-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

26. oktoobril teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel lõi 47-aastane mees rusikaga korduvalt 47-aastast naist pähe. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politsei pidas 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

26. oktoobril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval olevas asutuses maksis tundmatu mees võltsimistunnustega 50-eurosega. Juhtumi täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. oktoobril teatati politseile, et Harkus Uuel tänaval ähvardas 50-aastane mees enda abikaasat, 35-aastast naist ja lõi teda käega. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

26. oktoobril teatati politseile, et Kose vallas Raveliku külas lõi 32-aastane mees rusikaga korduvalt elukaaslast, 53-aastast naist. Mõlemad olid alkoholijoobes. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Juhtum piiril

26. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kelle viibimisaeg Eestis lõppes. Kuna mees viidi kahel korral kainestusmajja ja ta rikkus avalikus kohas rahu, koostati mehele lahkumisettekirjutus ja kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et viimase aasta vältel on Jõgeva vallas ühelt kinnistult varastatud sinna istutatud 8600 kuuseistikut. Kahju on 5624 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Tartus Kaunase puiesteel korterisse, kus 35-aastane mees peksis oma elukaaslast. Naine viidi traumapunkti, mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

Politseile laekus teade, et 23. oktoobril varastati Tartus Ringtee tänaval spordisaali riietusruumist järelevalveta jäetud mobiiltelefon iPhone 11. Kahju on umbes 700 eurot.

25. oktoobri öösel varastati Tartus Ülikooli tänaval pargipingil tukkunud mehelt rahakott ühes sularaha ja dokumentidega. Kahju on 440 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

26. oktoobril teatati politseile, et Haljala vallas ettevõttele kuuluval kinnistul on sisse murtud merekonteinerisse ning sealt varastatud haagis, mahuti, mopeed, muruniiduk ja muid esemeid. Esialgne kahju on umbes 7460 eurot.

Valeraha teade
26. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres anti
pangale üle valeraha tunnustega 2-eurone euromünt. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. oktoobril teatati politseile, et Narvas löödi eramu juures 38-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26. oktoobril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava maja trepikojas lõi 34-aastane mees oma endist abikaasat, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril sai politsei teate, et Kohila vallas elumajas ründas 40-aastane mees tuttavat 63-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

26. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 15. oktoober kuni 19. oktoober varastati Kohila vallas metsakinnistult ligi 31m3 männipalki. Vargusega tekitati kahju ligi 2100 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 25. oktoobril ründas 44-aastane mees Kuressaare linnas elumajas oma 40-aastast endist abikaasat, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.