Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algas toidutöötlejaile COVID-19 kriisi mõjusid leevendava erakorralise toetuse taotluste eeltäitmine (2020-10-22 08:59:01)

PRIAs algas toidutöötlejatele mõeldud COVID-19 kriisi mõjusid leevendava erakorralise toetuse taotluste eeltäitmine, taotluste vastuvõtt algab 28. oktoobril

Eesti maaelu arengukava 2014-2020 erakorralise ajutise abi raames alustab PRIA 28. oktoobril taotluste vastuvõttu mikro-, väikese või keskmise suurusega ettevõtjatelt, kelle ettevõtete tegutsemisvõimalusi on COVID-19 pandeemiast tingitud piirangud oluliselt kahjustanud. Alates 21. oktoobrist on võimalik taotlusi eeltäita.

Toetuse taotlusi saab esitada läbi e-PRIA 28. oktoobrist 4. novembrini.

Toetus aitab lahendada likviidsusprobleeme, mis on tekkinud COVID-19 kriisi tõttu neil ettevõtetel, kes turustavad põllumajandustooteid ja toidukaupu välisturgudel. Seeläbi aitab toetus säilitada ettevõtete müügivõimekust ja konkurentsivõimet väljaspool Eestit.

Toetust antakse kriisikahjude osaliseks hüvitamiseks kavandatud teavitus- ja müügiedendustegevusteks.

Meetme kogueelarve on 1 522 000 eurot. Toetus makstakse välja 2020. aastal. Toetuse maksimaalne suurus ettevõtja kohta on 25 000 eurot.

Täpsemat infot toetuse tingimuste ja määramise kohta leiate PRIA kodulehelt.



Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.