Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Juba homme algab Tartus Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020 (2020-10-13 09:46:17)


14. ja 15. oktoobril 2020 toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis teist korda põllumeeste oma suursündmus Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020.

"Eesti Rahva Muuseumis saavad kohe pärast põllutööde lõppu kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid. Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllumajanduse trende ja innovaatilisi tehnoloogiaid. Aastanäitusel EPA2020 osaleb eksponendina üle 80 ettevõtte ja organisatsiooni, nende hulgas sektori juhtivad masina- ja söödafirmad, pangad ja teised ettevõtted. Mõistagi saab näitusel näha kõige moodsamat põllumajandustehnikat," ütles näitust korraldava Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus.

"Aastanäituse korraldamiseks andis eelmise aasta positiivne kogemus väga hea impulsi. Osalejad olid rahul nii pakutava programmi kui messi asjaliku õhkkonnaga. EPA2020 on põllumajandussektoris tegutsejatele väga hea kokkusaamise koht. Aastanäitusel saavad kokku maaharija ja traktorimüüja, teravilja kasvataja ja kokkuostja, piimafarmipidaja ja pankur jne. Kohtutakse oma võtmeklientide ja äripartneritega, ja kui vaja, siis tänavust erilist aastat arvestades natuke suuremat distantsi hoides," lisas Sõrmus.

Erialakülastajatele suunatud aastanäituse oluliseks osaks on sisukas seminariprogramm, mille raames toimub üle 30 seminari ja konverentsi. Suurematest sündmustest toimuvad EPA2020 raames Aianduse visioonikonverents, konverents Maheturg 2020, Lihaveisekasvatuse aastakonverents ja Eesti Tõuloomakasvatajate Liidu juubelikonverents. Arvestades seda, mis ümbritsevas majanduskeskkonnas toimub, siis EPA2020 fookuses on kindlasti ka põllumajanduse finantseerimise teemad. Seminariprogrammi leiab siit: https://www.onlineexpo.com/ee/epa2020/.

"Koroonaviirus ei ole kahjuks maailmast kusagile kadunud ning meil kõigil tuleb oma igapäevaelus harjuda teatava viirusefooniga. Teeme kõik endast oleneva, et aastanäitusel osalemine oleks põllumajandussektori inimestele turvaline. EPA2020 korraldamisel arvestame kõikide Terviseameti soovituste ja tingimustega. Eesti Rahva Muuseumis on tagatud käte desinfitseerimisjaamad ning jälgitakse ka messil viibivate inimeste piirarvu," rõhutas Sõrmus.

Messile on lubatud tulla vaid tervetel inimestel. Soovitame ka alla laadida mobiilirakenduse HOIA. ERMi avarad ruumid võimaldavad inimeste hajutamist ja messil tuleb kanda maski, mille vajadusel saab kohapealt soetada.

Mess on avatud 14. oktoobril kell 10-18 ja 15. oktoobril kell 10-17. Messi ametlik avamine toimub kolmapäeval, 14. oktoobril kell 11.30.

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.