Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2020-10-07 08:04:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks tapmine, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Sõidukivargustest või sõiduki omavolilistest kasutamistest teatati kolmel juhul. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga kaks inimest. Tabati 13 alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning tuvastati kuus Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. oktoobril teatati, et Sõpruse puiesteel korteris lõi 35-aastane mees oma 28-aastast abikaasat, kes sai viga. Mees peeti politseinike poolt kinni.

5. oktoobril teatati, et 47-aastasel mehel on jalas torkehaav, mille tekitas väidetavalt 45-aastane meesterahvas. Kannatanu toimetati haiglasse täiendavasse tervisekontrolli.

5. oktoobril teatati, et Pae tänaval korteris ähvardas 35-aastane mees oma 33-aastast elukaaslast noaga. Mees peeti politseinike poolt kinni.

5. oktoobril teatati, et Vana-Viru tänaval tungis seni tuvastama mees kallale 53-aastasele mehele, kes sai viga.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. oktoobril teatati kaklusest Ämari alevis, mille käigus läks 20-aastane mees kallale 29-aastasele mehele, kes sai viga.

5. oktoobril teatati, et Maardu linnas ähvardas 25-aastane mees laste juuresolekul oma endist abikaasat, 20-aastast naist. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Juhtumid piiril

5. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1989. aastal sündinud Usbekistani kodanikust mehe suhtes, kes viibis Eestis ebaseaduslikult. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

5. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1979. aastal sündinud Nepali Demokraatliku Liitvabariigi kodaniku suhtes, kes viibis Eestis ebaseaduslikult 180 päeva, sest tema riigist lahkumine oli Covid-19 tõttu raskendatud. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

5. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1971. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes viibis Eestis ebaseaduslikult 68 päeva. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.


5. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1964. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes viibis Eestis ebaseaduslikult 68 päeva. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.


5. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1978. aastal sündinud India Vabariigi kodanikust mehe suhtes, kes viibis Eestis ebaseaduslikult 15 päeva. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

5. oktoobril avastati, et möödunud nädalavahetuse jooksul murti Tartus Ringtee tänava kaupluse ees sisse kahte sõidukisse, kust varastati tööriistu. Täpne kahju on veel selgitamisel.

Kelmused

5. oktoobril teatati, et Tartus elavalt mehelt on varastatud pangakaart koos PIN-koodidega ning kaardiomaniku teadmata on tema arvelduskontolt välja võetud 1470 eurot.

Politseile laekus teade, et 27. septembril saabus Tartumaal elava mehe telefonile justkui Swedbankilt sõnum, milles paluti uuendada Smart-ID koode. Tekstisõnumi saanud mees vajutas edastatud lingil, mis ta kodupangaga äravahetamiseni sarnasele lehele juhatas, kus ta oma PIN-koodid sisestas. Peale paroolide uuendamist küsiti samade koodide taaskordset sisestamist, mispeale mees kahtlema hakkas ning oma arvelduskontot kontrollides avastas sealt 1010 euro kadumise. Mees pöördus abi saamiseks politseisse.

Juhtumid piiril

5. oktoobril kella 23 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

5. oktoobril avastasid piiriametnikud Tartus Tehnika tänava ettevõttest Ukraina kodaniku, kes töötas seadusliku aluseta. Isikule määrati rahatrahv ning välismaalasele tööd võimaldanud isiku tuvastamiseks alustati menetlus.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

Politsei sai teate, et 1. oktoobril helistas 48-aastasele naisele end pangatöötajaks nimetanud mees ettekäändel blokeerida naise pangakonto. Kasutajatunnuse jagamise tulemusena võeti naise nimele väikelaen ning kanti üle pangakontol olev raha. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. oktoobril laekus politseile teade, et Lüganuse vallas tõukas naaber 32-aastast naist, kes kukkus ja sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

5. oktoobril sai politsei väljakutse Kohtla-Järvele Ahtme linnaossa Estonia puiesteele, kus 71-aastane mees lõi 72-aastast meest. Juhtunu üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

Vargus

Ajavahemikul 4.-5. oktoober varastati Sillamäel Ranna tänavale pargitud autolt kaks lisaesituld. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Tapmine

5. oktoobril sai politsei teate, et tööandja pole ühendust saanud Pärnus Mai tänaval elava 57-aastase naisega. Teatele reageerinud politseinikud kontrollisid naise elukohta, kust leidsid tema vägivallatundemärkidega surnukeha. Naise tapmises kahtlustatavana peeti kinni tema 27-aastane poeg. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Vargus

5. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 23. või 24. septembril varastati Pärnus Roosi tänaval elumaja hoovist lukustamata jalgratas Classic Elegance. Vargusega tekitati kahju ligi 450 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.