Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 39. nädala eelinfo (2020-09-21 08:14:34)

Esmaspäev, 21. september

· Maaeluminister Arvo Aller ja Maaeluministeeriumi juhtkond osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus toimub "Põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030" eelnõu arutelu. Lisaks antakse ülevaade Maaeluministeeriumi järgmise aasta eelarve läbirääkimiste seisust ning 2020. a teise poolaasta õigusloomeplaanidest.

· Brüsselis toimub Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istung, kus peateemaks on ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) reformipakett. ELi nõukogu eesistujariik Saksamaa soovib arutada ÜPP reformipaketi rohelise arhitektuuri ning uue tulemusraamistiku ja mitmeaastase finantsraamistikuga seotud küsimusi. Eestit esindab Eesti Coreper I suursaadik Marten Kokk.

Teisipäev, 22. september

· Kell 14 osaleb maaeluminister Arvo Aller Rapla Kultuurikeskuses maal elamise päeva avaürituse raames toimuval arutelul ettekandega "Kodu maale". 26. septembril teist korda toimuval maal elamise päeval avavad oma uksed 18 maaomavalitsust, kaasates üle 200 külastuspunkti.Registreerimine on avatud 20. septembrini.

Kolmapäev, 23. september

  • Kell 12.30 kohtub maaeluminister Arvo Aller Jaapani suursaadiku Hajime Kitaokaga, kellega arutatakse Eesti ja Jaapani vahelisi koostöövõimalusi põllumajandusvaldkonnas.

Neljapäev, 24. september

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 25. september

· Maaeluministeeriumi juhtkond külastab Põllumajandusameti ja Veterinaar- ja Toiduameti Narva piiripunkti, et tutvuda piiripunkti tööga ja arutada ametite ühinemise teemat.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.