Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 39. nädala eelinfo (2020-09-21 08:09:32)

Esmaspäev, 21. september

· Esmaspäeval, 21. septembril toimub venekeelse raamatu "100 aastat Eesti metsa" esitlus RMK Metsamajas Toompuiestee 24.

· KIK lõpetab taotluste vastuvõtu seoses eelarve täitumisega meetme "Alternatiivsete kütuste kasutuselevõtu suurendamine transpordis" tegevuse "Biometaani tootmine ja transpordisektoris tarbimise toetamine" taotlusvooru gaasibusside kasutamise soetamiseks. Toetust jagame Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ning meetme töötas välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium. Täpsem info KIKi kodulehelt.

· Keskkonnaministeeriumi toimub Noorte Keskkonnanõukogu kõhtmine.

Teisipäev, 22. september

· Keskkonnainvesteeringute keskuses toimub kell 10 veebi teel arenguriikide kliimapoliitika eesmärkide saavutamise taotlusvooru infopäev. Toetatavate tegevuste valdkonnad ei ole piiratud, kuid on oluline, et projektide oodatavate tulemuste seos kliimamuutustega peab olema määratletav lähtudes OECD metoodikast ehk nn Rio markeritest. Taotlusvoorus võivad osaleda mittetulundusühingud, sihtasutused, ettevõtted, ülikoolid, valitsusasutused ja kohalikud omavalitsused või nende hallatavad asutused. Lisaks soovile jagada oma teadmisi kliimaprobleemide lahendamisest peab taotlejal olema ka partner OECD arenguabi saajaks määratletud riigis. Taotluste esitamise tähtaeg on 17. november 2020 kell 17. Rohkem infot ja infopäevale registreerumine KIKi kodulehel.

Reede, 25. september

· 25. septembril kell 20.00 on kõige suurematel seenesõpradel võimalus vaatama tulla, mis toimub seenenäitusel siis, kui väravad külastajatele suletakse. Mida näitusel õhtuhämaruses tehakse, et igal hommikul oleks väljapanek taas esinduslik? Hilisõhtuses eriprogrammis saab iga osaleja arendada oma vaatlus- ja määramisoskuseid, õppida tundma seeni ja nende määramistunnuseid ning anda oma panuse näituse valmimisse. Kes soovib, võib määramiseks või näitusele välja panemiseks kaasa tuua ka oma seeneleiud. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

Laupäev, 26. september

· 26. septembril korraldab loodusmuuseum Järvamaal Mägedel seeneretke, kus räägime seenel käimise põhitõdedest, seeneliikide äratundmise ja eristamise olulistest nippidest ja nõksudest ning teeme ka väikese seenekorje. Retk kestab umbes 2h, kohale tuleb tulla oma transpordiga ning selga panna ilmale vastavad riided! Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

· Laupäeval, 26. septembril ootab Keskkonnaministeerium ja Lääne-Harju vald kõiki kalasõpru Padise kloostrisse rändekalade päevale. Rahvast harivad ja rõõmustavad teiste seas RMK Põlula kalakasvandus, Kalanduse Teabekeskuse õpitoad, Keskkonnainspektsioon, Keskkonnaamet, maailmameister meeskondlikus röövkalade püügis Martin Meier, kirglik kalamees Mati Vetevool, jpt. Lisaks demonstreerib kalateadlane Martin Kesler teaduslikku elektripüüki ning lendõngeviskeid näitavad ja õpetavad meie enda maailmameistrid.



Pühapäev, 27. september

· 27. septembrini on Eesti Loodusmuuseumi hoovis avatud sügisene seenenäitus, kus on eksponeeritud nii söödavad, mittesöödavad, tinglikult söödavad kui ka mürgised seeneliigid. Eraldi fookuses on tänavu just viimased: mürkseened ja seenemürgid.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.