Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-09-18 08:11:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kuus inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ning registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

16. septembril alustati menetlust selles, et seni tuvastamata mees tõukas endale võõrast 47-aastast naist.

16. septembril alustati menetlust selles, et seni tuvastamata naine lõi Lastekodu tänaval 31-aastast naist.

16. septembril teatati politseile kaklusest Müürivahe tänaval, mille käigus läks 45-aastane mees kallale 47-aastasele mehele, põhjustades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Kelmus

16. septembril alustati menetlust selles, et 43-aastase mehe pangakontolt oli erinevate maksetena kadunud ligikaudu 2300 eurot.

Vargus

16. septembril teatati politseile jalgrattavargusest Toompuiesteel asuva söögikoha lähedusest. Kahjusumma ligikaudu 380 eurot.

16. septembril teatati politseile jalgrattavargusest Lastekodu tänaval, kahjusumma ligikaudu 200 eurot.

16. septembril alustati menetlust selles, et Sõpruse puiesteelt varastati pinnasetihendaja. Kahjusumma 1200 eurot.

Harjumaa

Vargus

16. septembril teatati, et Keilas asuva ettevõtte alalt on varastatud giljotiin. Kahjusumma ligikaudu 5000 eurot.

Juhtum piiril

16. septembril viidi läbi illegaalimenetlus 1980. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku suhtes, kellele oli kohaldatud eneseisolatsioon. Naine ei viibinud ettenähtud aadressil ning ei olnud teavitanud PPA-d oma viibimiskoha muutmisest. Naise viisavaba lubatud viibimisaeg lõpetati ning talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks. Talle kohaldati sissesõidukeeld 1 aastaks ja 6 kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 16. septembril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 50-eurone pangatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Juhtumid piiril

16. septembril kella 12 paiku tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine 1971. aastal sündinud Bosnia ja Hertsegoviina kodanikul, kel oli masinas kolm koera, ent nende dokumendid ei olnud korras. Mees pöördus lemmikloomade dokumentide korda ajamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

16. septembril kella 19 paiku tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Arvutikelmus

16. septembril alustas Rakvere politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et meesterahvas sai SMSi ettepanekuga oma Smart-ID profiili uuendada, mille järel sisestas mees PIN-koodid ja tema kontolt tehti ülekanne teisele kontole summas 990 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. septembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris tüli käigus lõi 32-aastane naine teist naist, tekitades talle füüsilist valu.

16. septembril teatati politseile, et 8. septembril Narvas A. Puškini tänava korteris peretüli käigus lõi 34-aastane mees oma abikaasat, millega tekitas kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi.

16. septembril teatati politseile, et Sinimäe aleviku maja trepikojas lõi 81-aastane naine teist naist, millega tekitas talle füüsilist valu ja kehavigastusi.

16. septembril teatati politseile, et 12. septembril Kohtla-Järvel Kasteheina tänaval lõi 41-aastane mees teist meest, millega tekitas talle füüsilist valu ja kehavigastusi.

Vargused

16. septembril laekus politseile avaldus, et Narva Vaksali tänava garaažist varastati elektriline ratastool, millega tekitati kahju ligi 1700 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

16. septembril laekus politseile avaldus, et Kohtla-Järvel piiratud aiaga alalt varastati pinnasetihendaja, millega tekitati kahju ligi 1500 eurot.

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

16. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval tungis meesterahvas omaniku loata endise elukaaslase korterisse.

Arvutikelmus

16. septembril teatati Narva politseijaoskonda, et inimene sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et väidetavalt blokeerida tehtud rahaülekanne. Seejärel võeti kontoomaniku nimele laen summas 1880 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

16. septembril sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 18-aastane mees möödus Paides Keskväljaku tänaval asuvas kaupluses kassadest alkoholi ja muu kauba eest tasumata. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus

16. septembril sai politsei teate, et Pärnus Riia maanteel asuvas kaupluses möödus varem sarnaste tegude eest karistatud 72-aastane naine kassadest kauba eest tasumata, kuid tegu jäi lõpule viimata, sest kaupluse turvatöötaja pidas naise kinni ja andis ta üle politseile.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.