Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-09-17 08:07:41)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust. Registreeriti üks inimkannatanutega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kaheksa alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kelmus

15. septembril teatati politseile, et Mustamäel E.Vilde teel elavale 39-aastasele naisele helistati väidetavalt Swedbankist numbrilt 631 0310. Pärast kõnet avastas naine, et kontolt on kadunud 5200 eurot.

Harjumaa

Arvutikelmus

15. septembril teatati politseile, et Paldiski linnas Sadama tänaval elavale 64-aastasele naisele helistati väidetavalt Swedbankist numbrilt 631 0310 ja öeldi, et kelmid soovivad tema kontolt teha ülekannet. Kelmide peatamiseks soovitati konto blokeerida, milleks tuli öelda kasutajatunnus ja kinnitada PIN-kood. Hiljem avastas naine, et kontolt on kadunud 3110 eurot.

Juhtum piiril

15. septembril saabus Frankfurdist Tallinna lennujaama 1938. aastal sündinud Venemaa kodanikust naine, kes oli Schengeni viisaruumis viibinud ebaseaduslikult 90 päeva. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. septembril sai politsei väljakutse Tartus Kroonuaia tänavale, kus joobes 51-aastane mees oli löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta esmalt kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Vargused

15. septembril teatati, et Tartus Mõisavahe tänaval on sisse murtud Volkswagen Crafter kaubikusse, kust varastati tööriistu. Kahju ja täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

Ööl vastu 15. septembrit murti Tartus Muru tänaval sisse Citroen Jumper kaubikusse, kust varastati tööriistu. Esialgne kahju on 5000 eurot.

Politseile laekus teade, et Narvast Tartusse suundunud liinibussist varastati Redmi Note mobiiltelefon. Kahju on 249 eurot.

Ööl vastu 14. septembrit varastati Tartus Riia tänava rattaparklast Scott jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et 14. septembril varastati Tartus Küütri tänava õppeasutusest käekott ühes rahakoti ja pangakaardiga, millelt võeti sama päeva jooksul välja 1200 eurot sularaha.

Juhtum piiril

15. septembril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus riiki sisenemiseks seaduslik alus. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

15. septembril sai politsei teate, et Narva-Jõesuus lõi 40-aastane naine konflikti käigus noaga enda elukaaslast. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

15. septembril teatati politseile, et Jõhvis Kutse tänaval ähvardas 23-aastane mees 24-aastast naist.

Vargus

15. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänaval varastati 25-aastaselt mehelt ligikaudu 293 eurot maksev tasakaaluliikur.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

15. septembril sai politsei teate, et 21-aastane mees sisenes omaniku loata Haapsalus asuvasse elumajja.

Pärnumaa

Vargus

15. septembril sai politsei teate, et Sindis Jaama tänaval purustati kaupluse juures asuv sularahaautomaat ja üritati kätte saada sularaha. Teoga tekitatud kahju on selgitamisel.

Looma julm kohtlemine

15. septembril alustati kriminaalmenetlust, et välja selgitada Pärnus Vaskrääma külas asuvast metsatukast laskehaavaga leitud ja paar päeva kadunud olnud koera surma asjaolud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.