Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-09-09 07:17:25)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, millest varguseid oli 23. Oli üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati üheksa, narkootikumide omamisi või tarbimisi neli.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. septembril teatati politseile, et Kristiines Paldiski maanteel läksid 42-aastasele mehele kallale 34- ja 39-aastane mees ning murdsid ta sõrme. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

7. septembril teatati politseile, et Kesklinnas Jakobi tänaval asuvas korteris lõi 30-aastane naine enda alaealist last vastu põske ja jalga. Naine oli tarvitanud alkoholi. Laps viidi lähedase hoolde. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. septembril teatati politseile, et Lasnamäel Pae tänaval viskas 47-aastane mees korterist välja 35-aastase naise ja ei lubanud teda tagasi. Kuna korteris oli ühekuune imik ja mees ei avanud ust, tuli politseinikel koos päästjatega ise korterisse siseneda. Kiirabi võttis imiku enda hoole alla. Politsei pidas 47-aastase alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni ja toimetas arestimajja. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

7. septembril teatati politseile, et Kose alevikus vehkis 42-aastane mees autost relvataolise esemega inimese suunas. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Kehaline väärkohtlemine

7. septembril teatati politseile, et Viimsi vallas Lääneotsa külas läksid 39-aastasele mehele kallale 49-aastane ja 50-aastane mees. Meestest kaks olid alkoholijoobes. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Juhtumid piiril

7. septembril viidi läbi illegaalimenetlus 1976. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikust mehe suhtes, kes oli Schengeni viisaruumis viibinud seadusliku aluseta kuus päeva. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

7. septembril viidi läbi illegaalimenetlus 1998. aastal, 1987. aastal ja 1962. aastal sündinud Ukraina kodanikust meeste suhtes, kelle viisad olid lõpetanud kehtimise ja kel puudus seaduslik alus Eestis viibimiseks. Meestele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

7. septembril viidi läbi illegaalimenetlus 1994. aastal sündinud Tadžikistani kodanikust mehe suhtes, kes oli Eestis viibinud seadusliku aluseta 535 päeva. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et ööl vastu 19. augustit varastati Tartus Raatuse tänaval seisnud lukustamata Volkswagen Transporterist õlakott koos tööriistadega. Vargusega tekitatud kahju on 1350 eurot.

28. augustil varastati Tartus Kalda tee kauplusest droon. Kahju on 499 eurot.

Politseile laekus teade, et ööl vastu 27. augustit varastati Tartu vallas Vesneri külas suletud hoidlast 34 kotti talirapsi seemneid ning taimekaitsevahendeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

27. augustil varastati Kambja vallas Pangodi külas eramu kõrvalhoonest tööriistu. Kahju on 1890 eurot.

Ida prefektuur

Ida-Virumaa

Ähvardamine
7. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 2. septembril ähvardas naaber Jõhvis Kuldreneti tänaval 38-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

7. septembril alustati Narva politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selles, et avaldajaga võttis ühendustvõõras inimene, kes tegi ettepaneku börsil investeerida ja raha teenida. Ajavahemikul 28. veebruar - 1. september kandis avaldaja firma pangakontole ligikaudu 6701 eurot.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 6. septembril lõi varem sarnaste tegude eest karistatud 36-aastane mees Pärnus Paide maanteel asuvas parklas ühise alkoholi tarvitamise käigus oma 28-aastast venda, kes sai viga.

Vargus

7. septembril sai politsei teate, et Vändra alevis kasutati omaniku loata eramu ette pargitud sõiduautot Audi, mille süütevõti oli sõidukis. Auto on omanikule tagastatud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.