Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo 31. august - 6. september 2020 (2020-08-31 08:31:59)

Esmaspäev, 31. august
  • Keskkonnaminister Rene Kokk külastab Keilat ja kohtub linnavalitsusega, teemaks vesinikuenergeetika.

Teisipäev, 1. september

  • Keskkonnaminister Rene Kokk kohtub Mustvees Peipsi kaluritega.

  • Algab registreerimine RMK külastuskeskuste sügisprogrammidele. Programmid üldhariduskoolidele ja lasteaialastele on soodushinnaga 1.- EUR osaleja kohta. Transport toimumiskohta tuleb osalejatel endil tagada ja tasuda. Programmide arv on piiratud.

Lisaks pakuvad mõned külastuskeskused tasuta seljakotiprogramme. Vajalik eelregistreerimine. Programmidega saab tutvuda RMK kodulehel: http://www.loodusegakoos.ee/metsakool

Kolmapäev, 2. september

  • Keskkonnaminister Rene Kokk tutvub Eesti Geoloogiateenistusega.

Neljapäev, 3. september

· Tallinnas toimub Kesk-Läänemere programmi seminar, teemadeks Kesk-Läänmere piirkonna keskkonna kvaliteedi parendamine looduskaitse, bioloogilise mitmekesisuse ja rohelise infrastruktuuri suurendamise ning saastatuse vähendamise kaudu ning integreeritud ringmajanduse lahendused Kesk-Läänemere piirkonna erinevates tarbimise- ja ressursikasutusega seotud sektorites ja valdkondades. Täpsem info: www.centralbaltic.eu

· Toimub Jaapani ja ÜRO kliimasekretariaadi eestvedamisel kokku kutsutud kohtumine, et avada COVID-19 kriisist rohelise taastumise parimate praktikate jagamiseks loodud platvorm. Kohtumisel teeb videotervituse keskkonnaminister. Eesti plaanitavad ja juba võetud meetmed kriisist taastumiseks on leitavad veebilehelt: https://platform2020redesign.org/ Ministrite ümarlaual esindab Eestit Eesti kliima- ja energiapoliitika erivolitustega diplomaatiline esindaja Kaja Tael.

· Keskkonnadirektorite kohtumisel käsitletakse COVID-19 kriisist taastumist ning ringmajanduse, elurikkuse ja digitaliseerimise nõukogu järeldusi. Kohtumisel osaleb Keskkonnaministeeriumi asekantsler Margit Martinson.

· KIK korraldab veebi teel kell 10 algava infopäeva kohalike omavalitsustele tervikliku jäätmete kogumissüsteemi taotlusvoorust. KIK võtab vastu kohalike omavalitsuste taotlusi jäätmete liigiti kogumise taristu arendamiseks, biojäätmete käitlemiseks ning selleks vajaliku inventari soetamiseks. Taotlusvooru tähtaeg on 1. oktoober 2020 kell 17.00.

Reede, 4. september

· Algab traditsiooniline Sagadi mõisa öömuuseumite sari. Esimese öömuuseumi teemaks "Võitlus ja väitlus teatri üle Eesti- ja Liivimaal 18. sajandil". 18. sajand oli aeg, mil baltisakslased rajasid Riias ja Tallinnas esimesi püsivalt tegutsevaid teatreid ning Tartus kehtestati range keeld ükskõik millise teatri tegemiseks. Milliseid argumente toodi teatri kasuks ja mis põhjustas meile arusaamatu teatrivaenulikkuse? Kuidas puudutas teatriga seonduv kohapealseid mõisaid? Sellest räägib Tiina-Erika Friedenthal.

Härrastemaja avab uksed kell 19.00, loeng algab kell 20.00. Kell 21.30 algava kontserdiosa täidab ilusa emakeelse muusikaga Anu Taul. Sissepääs 4 €.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.