Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Autovabaduse puiestee sai meeleoluka lõpu (2020-08-04 08:07:52)

Pühapäeval, 2. augustil pandi punkt Autovabaduse puiesteele, mis meelitas kuu aja jooksul Tartu südalinna kõiki huvilisi mõnusalt aega veetma.


Ala avati 3. juulil ning see pakkus kuu aja jooksul eriilmelisi vaba aja veetmise võimalusi paljudele tartlastele ja linna külalistele. "Autovabaduse puiestee sidus tõepoolest edukalt Emajõe ja südalinna, tõi linlased alale regulaarselt aega veetma ning tekitas märkimisväärset huvi ka turistides. Korraldajate rõõmuks õnnestus ka plaan tuua alale kokku erinevad põlvkonnad," lausus kultuuriosakonna juhataja Marleen Viidul.


Lisaks rohketele kultuuri- ja haridusprogrammidele ning meeleolukatele kultuurisündmustele sai Autovabaduse puiesteel pidada piknikut või koosolekut, pikutada võrkkiiges, sulistada basseinivees, vaadata välikino, tantsida või sportida, teha kaugtööd või lihtsalt puhata ja sõpradega kokku saada. Sündmusterohked olid Autovabaduse puiesteel ka viimased päevad, kui meistrite käe all sai õppida pitsategemist või nutiballetti, õhtuti lõid meeleolu DJ-d. Autovabaduse puiestee mitmekesise programmi kokkusaamisel oli linnal koostöö ühtekokku 40 partneriga.


Ala eesmärk oli ühendada vanalinn ja jõeäärne ala üheks terviklikuks linnaruumiks ning pakkuda võimalust turvaliselt vaba aega veeta. Autovabaduse puiesteel oli tegevus ja toitlustus korraldatud nii, et külastajad said viibida hajutatult, alal oli kolm kätepesu kohta ning suuri kogunemisi aitasid alal vältida turvatöötajad.


Vabaduse puiestee avatakse autoliikluseks taas alates 6. augustist.


Tartu LV fotod: https://www.tartu.ee/pilv/s/3K2cjEx0n1T1UAW


Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.