Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-31 08:39:44)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (sõidukivargustest ja omavolilisest kasutamisest üks). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai viga kaks inimest. Tabati 13 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil teatati, et Püünsi külas ründas 48-aastane mees 53-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

29. juulil teatati, et Lemmaru külas varastati ehitussoojakust tehnikat. Kahju 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

29. juulil sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Outokumpu tänava korterisse, kus 23-aastane mees lõi oma elukaaslast, kes sai viga. Sündmuskohale jõudnud politseipatrull pidas 23-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

29. juulil teatati politseile, et Narvas I.Grafovi tänaval löödi 33-aastast meest, millega tekitati talle füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

29. juulil sai politsei teate, et 25. juulil Sillamäel Viru puiestee korteris peretüli käigus tõukas 22-aastane mees oma ema, tekitades talle füüsilist valu.

Asja omavoliline kasutamine

29. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Aseri alevikus on kadunud maja juurde pargitud sõiduauto. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Arvutikelmus

29. juulil laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et inimene sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontoga kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et pangakonto ära blokeerida. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt ligikaudu 1650 eurot.

Juhtum piiril

29. juulil avastas Vasknarva kordon paadipatrull aluse poolt ebaseadusliku piiriületuse suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki. Piirivalvurid pidasid neli paadis olnud inimest kinni ning toimetasid nad edasisteks menetlustoiminguteks Vasknarva kordonisse, kus paadijuhile määrati rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

28. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Orjaku külas varastati paadilt paadimootor Yamaha. Vargusega tekitati kahju ligi 2500 eurot.

Pärnumaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

30. juulil sai politsei teate, et varahommikul sisenes seni tuvastamata isik Pärnus Kalevi puiesteel asuvasse lukustamata elumajja ning üritas varastada 37-aastase mehe rahakotti. Tegu jäi aga lõpule viimata, sest 37-aastane mees ärkas ja järgnes isikule, mispeale ta minema jooksis.

Kelmus

29. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et juunikuu alguses leidis Pärnus elav 35-aastane naine internetist kuulutuse, kus müüdi tõukoera kutsikat, kelle naine endale soetada soovis. Koera eest paluti naisel tasuda erinevaid rahasummasid välismaistele pangakontodele, kuid tänaseni pole koer naiseni jõudnud ja naisele pole tagastatud ka koera eest tasutud raha. Teoga tekitati kahju ligi 2900 eurot.

Saaremaa

Ähvardamine

28. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Saaremaa vallas elav 24-aastane mees ähvardas oma 18-aastast elukaaslast, kel oli alust karta ähvarduste elluviimist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

29. juulil avastati, et Räpinas Rahu tänaval on sisse murtud tööstushoonesse ning varastatud trimmer, hekikäärid, lehepuhur ja oksalõikur. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus info, et 25. juulil varastati Tartus Vaksali tänaval rattahoidlast lukustatud jalgratas Classic. Kahju on umbes 450 eurot.

28. juulil avastati, et Tartus Turu tänaval rattaparklast on varastatud lukustatud jalgratas Romet. Kahju on umbes 250 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

Politseile laekus info, et 22. juulil ostis üks Viljandimaa elanik sotsiaalmeedia vahendusel elektritööriistu makstes kauba eest 315 eurot. Pärast tehingut katkestas müüja temaga suhtluse ning ei ole kaupa saatnud ega ka raha tagastanud.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai 29. juulil väljakutse Võrru Väikesele tänavale eramusse, kus 28-aastane mees ründas oma ema, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.