Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 31. nädala eelinfo 27. juuli- 2. august 2020 (2020-07-27 10:30:23)

Esmaspäev, 27. juuli

· Kell 10 kohtuvad maaeluminister Arvo Aller ja Maaeluministeeriumi juhtkond Saksamaa Föderaalse Riskihindamise Instituudi (BfR) presidendi Andreas Henseliga. Arutatakse eelkõige loodava Põllumajandus- ja Toiduameti moodustamise ja riskihindamissüsteemiga seotud teemasid.

Bundesinstitut für Risikobewertung (BfR) on Saksamaa teadusliku riskihindamise asutus, kes annab sõltumatut teadusnõu ja-hinnanguid potentsiaalsete riskide kohta kogu toiduahelas. BfR-i hinnangud on aluseks Saksamaa seisukohtadele Euroopa Liidu toiduohutuspoliitika kujundamisel.

Ajakirjanikud on kutsutud teisipäeval 28.07 kell 15.00 Eesti Maaülikooli peahoone (Kreutzwaldi 1a) fuajeesse! Osalemisest palume eelnevalt teada anda: Iiris Saluri, press@agri.ee, tel 6256 108, 5274 539.

Neljapäev, 30. juuli

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 14 külastavad maaeluminister Arvo Aller ja Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Pärnumaal Tori hobumajanduskeskust ning kohtuvad hobumajandusorganisatsioonide esindajatega, et arutada tulevikuga seonduvaid plaane.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.