Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-24 08:41:48)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (eluruumidest kaks ja sõidukist üks). Registreeriti kuus inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

22. juulil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel tekkis konflikt meeste vahel. Kakluses sai kannatada 30-aastane mees, kelle kiirabi toimetas haiglasse. Politseinikud pidasid kinni 20-aastase mehe.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. juulil teatati, et Loksa linnas tekkis konflikt elukaaslaste vahel, milles 52-aastane alkoholijoobes mees ja 30-aastane naine lõid teineteist.

22. juulil teatati, et Kaberneeme külas lõi 43-aastane mees oma elukaaslast, 52-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardus

22. juulil sai politsei teate, et Tamsalus Koidu tänaval asuva maja ees ähvardas 45-aastane mees õhurelvaga 41-aastast meest. 45-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Avaliku korra rikkumine

22. juulil teatati politseile, et Narvas Puškini tänaval sihtis 36-aastane mees kolme meest relvataolise esemega. Sündmuskohale jõudnud patrull pidas 36-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vara kahjustamine

22. juulil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Väike tänaval lõhuti kolme sõiduki aknad. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Vargused

22. juulil teatati politseile, et 18. juunil varastas kolm tundmatut meest Narvas A-A. Tiimanni tänaval asuvast poest kaupa. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

22. juulil laekus politseile avaldus, et 18. juulil Jõhvis Puru teel asuvast riidepoest varastati T-särk, millega tekitati kahju ligikaudu 45 eurot. Antud juhtumi osas alustati kriminaalmenetlus.

20. juulil varastati Kohtla-Järvel Mõisa teel asuvast poest alkoholi. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Juhtum piiril

22. juulil märkasid Vasknarva kordoni piirivalvurid, et Narva jõel olevale saarele maabus paat. 1988. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikust paadijuhile määrati rahatrahv piirieeskirja rikkumise eest.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

22. juulil sai politsei teate, et Türi vallas korteris lõi 60-aastane mees 58-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 60-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi seni tuvastamata mees Pärnus Jannseni tänava juures parklas rusikaga 19-aastast meest, kes sai viga.

22. juulil sai politsei teate, et Lääneranna vallas tiris 44-aastane mees maja ees oma 39-aastast elukaaslast juustest. Politsei pidas 44-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

22. juulil sai politsei teate, et Pärnus eramu hoovis ähvardas 65-aastane mees terariistaga 23- ja 26-aastast meest ning 15-aastast poissi.

Vargused

22. juulil sai politsei teate, et Pärnus Savi tänaval varastati ehitusobjektilt tööriistu, tehnikavahendeid ja kopplaadur Venier. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

22. juulil sai politsei teate, et Pärnus Suure-Sepa tänaval varastas 36-aastane mees kauplusest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Pärnus Karusselli tänaval varastati möödunud laupäeval kohviku laualt mobiiltelefon iPhone. Vargusega tekitati kahju 800 eurot.

Kelmus

22. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et selle aasta juuni- ja juulikuus loodi Pärnumaal elavale 32-aastasele mehele ettekujutus tema raha investeerimisest ning peteti sel moel välja ligi 2400 eurot.

Saaremaa

Arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimine
22. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud nädalavahetusel tungiti ebaseaduslikult juurdepääsukoodi kõrvaldamise teel sisse ja kaaperdati Saaremaal elava mehe meilikonto.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused

20. juunil avastati, et Jõgeva vallas Torma alevikus maja tagant terrassilt on varastatud elektriline ketassaag, tiigersaag ja trell-kruvikeeraja. Kahju on 562 eurot.

22. juulil avastati, et Jõgeva vallas Torma alevikus lukustamata kuurist on varastatud musta värvi Bottecchia jalgratas. Kahju on umbes 400 eurot.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei alustas kriminaalmenetlust selgitamaks juhtunu üksikasju, kus 21. juuli õhtul tekkis Tartus Muuseumi teel kahe mehe vahel väidetavasti võla tõttu konflikt ja kaklus, mille käigus sai viga ka kolmas tüli osapooli lahutada püüdnud mees.

23. juuli öösel sai politsei väljakutse Tartus Sõbra tänavale ühe maja ette, kus 29-aastane mees lõi oma 25-aastast abikaasat näo piirkonda. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

21. juulil avastati, et Kastre vallas Roiu alevikus on sisse murtud kuuri ning varastatud naelapüstol. Kahju on umbes 500 eurot.

23. juuli öösel helistas häirekeskusele inimene, kellele tuli automaatteade, et tema Tartus Teguri tänaval aiaga piiratud alale on tõenäoliselt sisse murtud, sest ühe sinna pargitud raskeveoki paagist kaob parasjagu kütust. Politsei tabas 42-aastase kuriteos kahtlustatava mehe Sõbra tänavalt ning pidas ta kinni. Täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

22. juuli päeval avastasid Mustvee piirivalvurid Peipsi järvel piirirežiimi rikkunud aluse, mis ei olnud piiriveekogule väljumist nõuetekohaselt registreerinud. Paadijuhile määrati piiririkkumise tõttu 40-eurone rahatrahv.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.