Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kutsub osalema kauni kodu konkursil (2020-06-01 08:58:14)
 
Kuni 12. juunini oodatakse kõiki teatama Tartu ilusatest aedadest ja õuealadest, mis võiksid osaleda "Eesti kauni kodu" konkursil.

Kaunitest kinnistutest võivad teada anda nii omanikud ise kui ka naabrid või tähelepanelikud kaaslinlased. Konkursile esitatud kinnistute omanikele tehakse ettepanek konkursil osalemiseks.

Sel aastal saavad nominendid otsustada, kas esitlevad välisruume ainult fotodena või annavad hindamiskomisjonile võimaluse aeda ka üheskoos külastada.

Konkursiga soovitakse esile tõsta üle Tartu asuvaid arukate ruumilahendustega, loodust hoidvaid ja südamega hooldatud kinnistuid ning tunnustada nende omanikke või esindajaid.

Tiitel "Eesti kaunis kodu" antakse kuni kolmele Tartu kinnistule, mille aadress, lühikirjeldus ja fotod edastatakse Eesti Kodukaunistamise Ühendusele, et auhinnata kinnistute omanikke Eesti Vabariigi presidendi autasu ehk tunnusmärgiga. Kaunid kodud jõuavad raamatusse "Eesti kaunis kodu". Tiitel "Kaunis Tartu kodu" või eripreemia antakse Tartu linna tasandil tunnustust väärivatele kinnistutele.

Lisaks eramute ja korterelamute aedadele-hoovidele hinnatakse konkursil ka ühiskondlike ja ärihoonete ümbrusi ning sel aastal julgustavad konkursi korraldajad esitama ka mõnusaid olemiskohti terrassidel või kortermajade rõdudel.

Konkursil osalenuid tänatakse ja tunnustatakse linnapea pidulikul vastuvõtul, mis toimub Tartu linna päeval, 29. juunil.

Teated ilusatest kodudest on oodatud e-posti aadressil Anna-Liisa.Unt@raad.tartu.ee või telefonil 736 1239.

Eelnevate aastate kaunite kodude fotod: https://www.tartu.ee/et/kaunis-kodu#kaunis-kodu
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.