Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Euroopa Komisjon küsib tartlaste mõtteid kliimaneutraalsuse saavutamiseks (2020-04-30 08:12:42)

Euroopa Komisjon kujundab missiooni, mille eesmärk on muuta sada Euroopa linna 2030. aastaks kliimaneutraalseks. Erinevates Euroopa linnades tehakse sellega seoses küsitlusi, et selgitada välja linlaste valmisolek ja huvi osaleda ambitsioonika eesmärgi saavutamises. Linlaste arvamust kliimaneutraalsuse teemal ootab oma kodulehel ka Tartu.

Abilinnapea Raimond Tamm selgitas, et Tartu linn töötab hetkel välja energia- ja kliimakava, mille eesmärkide saavutamisele aitaks saja pilootlinna hulka valimine oluliselt kaasa. "Pilootlinnade väljavalimise ning toetamise tingimused ei ole veel selged, kuid soovime igal juhul Tartu kliimaneutraalsuse suunas liikumise ambitsiooni Euroopa otsustajateni viia. Seetõttu on tartlaste arvamuse edastamine väga oluline," ütles abilinnapea.

Tamm lisas, et mida rohkem on vastajaid, seda tõsisemalt tartlaste tagasisidet ja motivatsiooni võetakse.

Küsitlus, millega tahetakse saada ülevaade linnaelanike prioriteetidest kliimamuutustega seotud tegevuste ja investeeringute kohta, on leitav Tartu linna kodulehel https://www.tartu.ee/et/kliimamuutuste-kysitlus. Küsitlusele vastamise tähtaeg on 10. mai.

Euroopa Komisjoni missiooni käigus loodetakse leida lahendused, kuidas parandada Euroopa linnade õhukvaliteeti, innustada inimesi tervislikumalt elama ja luua uuenduslikke lahendusi kliimaneutraalsuse saavutamiseks.
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.