Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-04-28 08:22:37)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 107 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 30 varavastast kuritegu, kaasa arvatud 21 vargust (eluruumidest kaks ja sõidukitest kaks). Registreeriti kaheksa inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati 59 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

26. aprillil teatati, et Kesklinnas Väike-Karja tänaval paiknevas asutuses ründasid kaks seni tuvastamata isikut 45-aastast meest ning võtsid ära tema rahakoti, milles olid dokumendid, pangakaart ja sularaha. Kiirabi viis kannatanu vigastuste kontrollimiseks haiglasse.

Avaliku korra raske rikkumine

25. aprillil teatati politseile, et Mustamäel Akadeemia teel ähvardasid foori all peatunud sõidukis olnud inimesed ratturit relvataolise esemega. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab menetlus.


Kehalised väärkohtlemised
24. aprillil teatati, et Lasnamäe linnaosas Kiive tänaval asuvas majas lõi tekkinud tüli käigus 49-aastane mees enda abikaasat, 44-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.


24. aprillil teatati, et Lasnamäe linnaosas Paasiku tänaval rünnati 38-aastast joobes meesterahvast ning tekitati talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

25. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas korteris ründas 49-aastane naine endale tuttavat 17-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Kiirabi vaatas kannatanu üle. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.


25. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Kärberi tänaval tekkis konflikt tuttavate 44-aastase naise ja 36-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati teineteisele kehavigastusi. Mõlemad olid alkoholijoobes. Politsei pidas 36-aastase mehe kahtlustatuna kinni. Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlust.

25. aprillil teatati politseile, et Kesklinnas Kiisa tänaval tekkis konflikt tuttavate 39-aastase mehe ja 25-aastase naise vahel, mille käigus naine tekitas mehele füüsilist valu. Kiirabi viis mehe haiglasse. Politseinikud pidasid 25-aastase naise kahtlustatuna kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

25. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Pae tänaval tekkis konflikt ühes korteris viibinud inimeste vahel, mille käigus löödi noaga 50-aastast meest, millega tekitati talle kergemaid kehavigastusi. Politseinikud pidasid kahtlustatuna kinni 62-aastase naise. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

26. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris ründas 39-aastane mees endale tuttavat 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Konflikti juures viibis ka alaealine laps.

26. aprillil teatati, et Kristiines J. Vilmsi tänaval asuvas majas rünnati 20-aastast meest, mille tulemusena tundis kannatanu füüsilist valu. Kiirabi kontrollis mehe vigastused.

26. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval asuvas korteris ründas 51-aastane alkoholijoobes mees oma abikaasat, 58-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. aprillil teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval asuvas korteris ründas 38-aastane mees oma elukaaslast, 45-aastast naist. Mees lahkus korterist enne politsei jõudmist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26. aprillil teatati, et Lasnamäel asuvas kortermajas ründas 30-aastane mees oma naabrit, 57-aastast meest. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused ja politseinikud pidasid ründaja kinni.

26. aprillil teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval asuvas korteris tekkis konflikt abikaasade vahel, mille käigus 33-aastane mees ründas 29-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

25. aprillil alustati menetlust selles, et 24. aprillil ähvardas 62-aastane mees endale tuttavat 36-aastast naist ja tekitas tema sõidukile kahjustusi. 62-aastane mees peeti kinni ja viidi jaoskonda. Juhtunu asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.

Vargus
24. aprillil alustati menetlust selles, et Lasnamäe linnaosas Läänemere teel asuvast korterist on aprilli kuus kahel korral varastatud kuldehteid. Kahjusumma kokku 3400 eurot.

24. aprillil alustati menetlust selles, et Haabersti linnaosas Paldiski maanteel asuvast ehituspoest on varastatud kaupa kogusummas 2299,80 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. arpillil teatati, et Tabasalu alevikus asuvas majas lõi mees enda abikaasat, 49-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. aprillil teatati, et Loksa linnas Tööstuse tänaval asuvas korteris läks ühise joomingu käigus 52-aastane mees kallale enda 58-aastasele elukaaslasele, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Naine arstiabi ei vajanud. Politsei pidas mehe kinni.

25. aprillil teatati politseile, et Pudisoo külas tekkis konflikt naabrite vahel, mille käigus tekitas 50-aastane mees füüsilist valu 37-aastasele mehele.

25. aprillil teatati politseile, et Randvere külas Kooliaia teel tekitas 53-aastane mees füüsilist valu 48-aastasele naisele. Mõlemad olid alkoholijoobes. Politsei pidas 53-aastase mehe kahtlustatuna kinni.

26. aprillil teatati, et Kehras ründas 52-aastane mees 21-aastast meest, mille tagajärjel tundis kannatanu füüsilist valu ja sai kehalisi vigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni.


Vargus
24. aprillil alustati menetlust selles, et Lääne-Harju vallas, Suurküla külas asuvast laost on varastatud 37,05 m3 männipalki. Tekitatud kahju on 2435,30 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

24. aprillil viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1983. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodaniku suhtes. Naise viisa tunnistati kehtetuks 16. aprillil. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil teatati, et Jõgeval Tartu maanteel asuvas korteris lõi 55-aastane mees 29-aastast naabrinaist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esmalt arestikambrisse kainenema.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

24. aprilli keskpäeval sai politsei väljakutse Põlva valda Ahja alevikku, kus 51-aastane mees oli ebaviisakalt käitunud ning löönud 53-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Süütamine

26. aprilli hilisõhtul sai häirekeskus teate, et Tartus Sepikoja tänaval põlevad garaažid. Päästjad kustutasid tulekahju. Meedikud viisid sündmuskohalt tervisekontrolliks haiglasse 61-aastase mehe. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe, kelle seos põlenguga on selgitamisel. Juhtunu täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaaluurimises.

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil sai politsei väljakutse Tartus Ropka tänava korterisse, kus joobes 43-aastane mees oli löönud oma 40-aastast naist. Meedikud viisid naise tervisekontrolliks traumapunkti. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Võrumaa

Vargus

24. aprillil teatati politseile, et Võrus Karja tänava korterist varastati fotoaparaat Canon. Kahju on 240 eurot.

Juhtumid piiril

25. aprillil kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Emajõel liikunud alust, mis oli silmnähtavalt sel viibinud isikute tõttu ülekoormatud. Piirivalvurid tuvastasid, et paadis puudub ka päästevarustus ning kõige tipuks oli paadijuht ka joobes. Piirivalve paadipatrull võttis isikud oma alusele ning pukseeris nende paadi slepis kaldale. Paadijuhile määrati rikkumise eest 300-eurone rahatrahv.

25. aprillil kella 16 paiku avastasid Värska kordoni piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Peipsi järvel paadiga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni. Info vahejuhtumist edastati naaberriigi kolleegidele, kes rikkuja kinni pidasid ning ühes paadiga Värska piirivalvuritele üle andsid. Piirivalvurid võtsid piiririkkuja paadi sleppi ning olid tagasiteel sadamasse, kui ühtäkki 49-aastane mees oma aluselt vette hüppas, kaldale ujus ning põgenes talle vastu tulnud sõidukiga. Piirivalvurid pidasid põgeneda püüdnud mehe siiski Setomaa vallas Rõsna külas kinni ning toimetasid ta arestimajja. Paat võeti mehelt ära ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

24. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Suuremõisa külas siseneti omaniku loata hoonesse ja varastati alkoholi ning sularaha. Vargusega tekitati kahju ligi 256 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. aprillil sai politsei teate, et Tori Vallas lõi politseile teadaolev mees tuttavat 37-aastast mees, kes sai viga.

24. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Kaevu tänaval lõi 46-aastane mees oma 42-aastast endist elukaaslast. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

24. aprillil sai politsei teate, et Valgeranna külas ründas 30-aastane mees 29-aastast meest, kes sai viga.

Raplamaa

Vargus

24. aprillil sai politsei teate, et Märjamaa vallas varastati pargitud veokist Scania sularaha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

25. aprillil sai politsei teate, et Kuressaare linnas Tehnika tänaval asuvas korteris tekkis 56- ja 50-aastasel mehel konflikt, mille tagajärjel vigastas 56-aastane mees noaga 50-aastast meest. Politsei pidas 56-aastase mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. aprillil teatati politseile, et Ubja külas tungis 32-aastane mees kallale oma 37-aastasele abikaasale ja tema pojale, põhjustades kannatanutele füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

26. aprillil teatati politseile, et Viru-Nigula vallas varastati kummipaat Dulkan koos paadimootoriga Suzuki. Vargusega tekitati kahju ligikaudu 2500 eurot.

24. aprillil teatati politseile, et ajavahemikul 12. - 22. aprill varastati Tapa vallas trimmer Stiga, mootorsaag Husqvarna ja Fiskars kirves, tekitades materiaalset kahju ligikaudu 525 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

24.aprillil teatati politseile, et Sillamäel Viru puiesteel kasutasid füüsilist vägivalda seni kindlaks tegemata inimesed, kes võtsid 28-aastaselt mehest mobiilitelefoni ja sularaha, millega tekitati kahju summas ligikaudu 250 eurot.

Ähvardamine ja kehaline väärkohtlemine

26. aprillil teatati politseile, et Sirgala külas ähvardas ja lõi 68-aastane mees 35-aastast naist, tema abikaasat ja 14-aastast tüdrukut . Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

25. aprillil teatati politseile, et Sillamäe Mere puiestee korteris lõi 49-aastane mees 42-aastast meest, millega tekitas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

24. aprillil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Kalevi tänava korteris lõi 43-aastane mees 39-aastas meest, millega tekitas talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

25. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris lõi 39-aastane mees 41-aastast elukaaslast, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

24. aprillil teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel varastati ajavahemikul 23. - 24. aprill esimesed lisatuled sõidukilt Ford Tourneo, millega tekitati kahju summas ligikaudu 380 eurot.

26. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee kaupluses varastas 59-aastane mees ühe pudeli viina. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.