Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli veebipõhised täienduskoolitused (2020-04-13 08:29:28)


Aprillis ja mais toimub Eesti Maaülikooli avatud ülikoolis mitmeid veebipõhiseid täienduskoolitusi, millest on võimalik osa saada kõigil huvilistel:

6. aprillil 2020 alustas hügieenikoolitus "Hügieenikoolitus koolieelsetele lasteasutustele ja koolidele", mis annab haridusasutuste töötajatele ülevaate haridusasutustele kehtestatud hügieeninõuetest, tutvustab halbadest hügieeniharjumustest tulenevaid ohtusid nii laste kui personali tervisele ning selgitab haigustekitajate leviku viise ja ennetamise võimalusi mängu- ja õpikeskkonnas.
Koolitus toimub vahemikus 6. aprill - 6. mai ning selle koolitusega on võimalik veel liituda.
Lisainfo ja registreerumine SIIT.

13. aprillil 2020 alustab koolitus "Maasikakasvatus koduaias", mis annab ülevaade erinevate maasikasortide eelistest ja puudustest ning maasikapeenra rajamise ja hooldamise praktilistest aspektidest.

Koolitus toimub kolmel päeval 13., 14. ja 15. aprillil kell 15.00-17.00.

Lisainfo ja registreerumine SIIT.

13. aprillil 2020 alustab ka hügieenikoolitus "Toiduohutuse tagamine koduköögis" , mille keskendub sellele, mida kodukokana silmas pidada toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel nii pereliikmetele kui suuremale rahvahulgale, et toiduohutus oleks tagatud.

Koolitus toimub 13. aprill - 31. mai. Selle koolitusega võib liituda ka peale alguse kuupäeva.

Lisainfo ja registreerumine SIIT.

28. aprilliks 2020 on kavandatud koolitus "Puutuhk kui väärtuslik väetis aeda ja metsa". Koolitus annab huviliste teadmisi puutuha kui toitainerikka ja väärtusliku lubiväetise omadustest ning mõjust mulla keemilistele omadustele ja taimede kasvule.

Koolitus toimub 28. aprillil kell 16.00-17.30.

Lisainfo ja registreerumine SIIT. Tasuta koolitus.

7. maiks 2020 on kavandatud koolitus "Kodukomposti ABC". Koolitus annab huvilistele alusteadmised kodukompostimise olemusest ja viisidest ning komposti kvaliteedi hindamise kodustest võimalustest.

Koolitus toimub 7. mail kell 18.00-19.30.

Lisainfo ja registreerumine SIIT.

11. mail 2020 alustav hügieenikoolitus "Hügieeninõuded ja personali hügieen ilu- ja isikuteeninduses" tutvustab hügieeninõudeid ilu- ja isikuteeninduses sh vaatleme klienditeenindaja halbadest hügieeniharjumustest ja ettevõtte puudulikust hügieenist tulenevaid ohtusid inimese tervisele ning selgitame enamlevinud nakkushaiguste leviku viise ja haigustekitajate tõrje meetodeid töökeskkonnas.

Koolitus toimub ajavahemikus 11. mai - 11. juuni.

Lisainfo ja registreerumine SIIT.

Eesti Maaülikooli täienduskoolituste koolituskalendri leiab aadressilt: http://avatudylikool.emu.ee/

Allikas: EMÜ avatud ülikooli teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.