Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2020-04-09 07:24:26)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 13 vargust. Juhtus neli liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kümme alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkootikumide omamine või tarbimine. Möödunud nädala jooksul registreeriti euro võltsimisega seotud kuritegusid kuus.

Ööpäeva jooksul registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. aprilli teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Angerja tänaval läks 41-aastane mees kallale endale tuttavale 40-aastasle naisele, mille tagajärjel tundis kannatanu füüsilist valu. Mees peeti politsei poolt kinni.

7. aprilli alustati menetlust selles, et 6. aprillil Põhja-Tallinna linnaosas Mulla tänaval ründas seni tundmatu mees 41-aastast naist. Kannatanule tekitati füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
7. aprillil alustati menetlust selles, et 25. märtsil saatis seni tuvastamata isik, esinedes ettevõtte töötajana, ettevõtte personalijuhile e-kirja, milles palus kanda töötasu uuele pangakontole. Selle tegevusega loodi personalijuhile ebaselge ettekujutus tegelikest asjaoludest ning 3.04 teostati ülekande summas 2313,60 eurot, mis ei kuulunud töötasu tegelikule saajale.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. aprillil alustati menetlust selles, et 6. aprillil lõi Maardus Kallasmaa tänava korteris seni tundmatu mees 58- aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

7. aprillil alustati menetlust selles, et politsei poole pöördus inimene, kes teatas, et tema töökoha personaliosakonda kirjutas e-kirja tundmatu inimene, kes esitles end temana ja palus töötasu kanda uuele pangakontole. Personalitöötaja tegi ülekande summas 6272 eurot arvelduskontole, mis ei kuulunud töötasu tegelikule saajale. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

7. aprillil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1997. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodaniku suhtes, kelle viisa oli kehtetu. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkuda hiljemalt 7. mail.



LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. aprillil sai politsei väljakutse Elva valda Rannu alevikku, kus olid omavahel rüselema läinud tuttavad mehed. Politsei pidas kohapeal kinni 21-aastase mehe ning toimetas ta jaoskonda.

Vargused

7. aprillil teatati, et Tartu vallas Võibla külas varastati ehitusjärgus majast elektrilised tööriistad. Kahju on selgitamisel.

7. aprillil teatati, et Tartus Puiestee tänavalt ärandati musta värvi sedaankerega Toyota Carina.

Kelmus

Politseile laekus teade, et märtsikuu lõpus sisestas Peipsiääre vallas elav naine ühe netipoe andmeväljale ostu sooritamiseks oma isiku- ja pangakontoandmed ning avastas järgmisel päeval, et tema teadmata on kontolt kellegi võõra pangakontole kantud 231 eurot. Naine pöördus politsei poole ning juhtunu täpsemate üksikasjade selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Juhtumid piiril

7. aprillil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga Renaulti veokit ning avastasid sellel hulgaliselt tehnilisi vigu. Kuivõrd sõidukil puudus turvavöö, selle suunatuled ei töötanud, ei töötanud ta tagurpidikäigutuli ning ka tagumise telje kaks parempoolset rehvi olid nähtavalt viga saanud, tõkestati veoki piiriületus ning see suunati vigade kõrvaldamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

7. märtsi hilisõhtul kontrolliti Koidula piiripunktis 1948. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli riigis viibinud ühe päeva seadusliku aluseta. Mehe piiriületus tõkestati ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kelmus

7. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et märtsikuus kandis 35-aastane mees internetikeskkonnas müügiks pakutud valuvelgede eest arveldusarvele 350 eurot, kuid ei ole tänaseni saanud kaupa ega ka raha tagasi.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. aprilli sai politsei teate, et Kehtna vallas Lokuta külas lõi 22-aastane mees noaga talle tuttavat 30-aastast meest. Politseinikud pidasid 22-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

7. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et ajavahemikul 7. märtsist kuni 4. aprillini tungiti Märjamaa vallas akna lahtikangutamise teel sisse tallu ning varastati sealt õmblusmasina alusraam, vana tool ja kolm mündikomplekti. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 225 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

7. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et ööl vastu 5. aprilli lõid kolm seni tuvastamata meest Kuressaares Rohu tänaval 43-aastast meest, kes sai viga.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised
7.aprillil teatati politseile, et Tapa valla
hoolekandeasutuses lõi 67-aastane mees oma 75-aastast toakaaslast, põhjustades sellega talle füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

7.aprillil teatati politseile, et Rakveres Võidu tänava korteris ründas 25-aaastane mees oma 23-aastast elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
7.aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänaval asuvas korteris lõi mees oma endist 31-aastast elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.


Asja rikkumine ja hävitamine
7. aprillil teatati politseile, et Narvas Mõisa tänaval põleb auto. Esialgne tekitatud kahju on 20 000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.