Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-04-08 08:19:49)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 33 varavastast kuritegu, sh 21 vargust (üks eluruumidest, kaks sõidukitest), üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10, narkojoobes sõidukijuhte üks. Tabati ka üks narkootikumide omamine või tarbimine.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Raadiku tänaval toimus konflikt 38-aastase mehe ja tema elukaaslase 33-aastase naise vahel. Naisele tekitati füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil teatati politseile, et Maardu linnas Kellamäe tänava korteris on 21-aastane vägivallatunnustusega naine. Kiirabi toimetas naise haiglasse. Politsei pidas kinni 22-aastase mehe. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

6. aprillil teatati politseile, et Jõelähtme vallas Iru külas lõi 66-aastane mees endale tuttavat 92-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omastamine

6. aprillil alustati menetlust selles, et 9. märtsil omastati Kurtna külas Saku vallas 37-aastaselt naiselt 4300 eurot sularaha. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et nädalavahetuse jooksul varastati Tartus Ihaste põik tänava aiaga piiratud õuel seisnud ekskavaatorilt küttepump. Esialgne kahju on 5000 eurot.

Kelmused

Politseile laekus teade, et märtsikuu lõpus soovis Tartus elav naine sotsiaalmeedia vahendusel osta omale Samsungi mobiiltelefoni. Ta maksis müüjale 253 eurot telefoni ning selle saatmise eest, kuid soovitud kaup naiseni ei jõudnudki. Ka oma raha naine tagasi ei saanud. Mõistes, et ta on petta saanud, pöördus naine abi saamiseks politsei poole. Politsei alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks kriminaalmenetluse.

6. aprillil pöördus politsei poole isik, kes teatas, et tema firma personaliosakonda kirjutas tundmatu isik, kes esitles end ettevõtte juhina ning palus töötasu kanda uuele pangakontole. Personalitöötaja kandis palgasumma heas usus uuele pangakontonumbrile, ent hiljem selgus, et tegu on võõra kontoga. Petta saanud isik pöördus politsei poole ning juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustati kriminaalmenetlus.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

6. aprillil sai politsei väljakutse Viljandis Posti tänava korterisse, kus 64-aastane mees oli vägivaldne olnud 64-aastase elukaaslase suhtes. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas jaoskonda. Naisele andsid meedikud esmaabi kohapeal.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

6. aprillil sai politsei teate, et Haapsalus siseneti omaniku loata eluhoonesse ja varastati erinevaid esemeid. Sissetungimisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil sai politsei teate, et Pärnus pihustas seni tuvastamata mees pipragaasi 48-aastase mehe näo suunas.

6. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et 4. aprillil lõi seni tuvastamata mees Rüütli tänaval 46-aastast meest.

Vargus

6. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Pärnus Papiniidu tänaval asuvas kaupluses möödus meesterahvas kassast elektriliste tööriistade eest tasumata. Vargusega tekitati kahju ligi 580 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

Ajavahemikul 5. - 6.aprill on Kadrina vallas tungitud sisse mõisa peahoonesse, kust varastati roosipuust ümmargune laud ja viis 19. sajandist pärit maali. Tekitatud kahju on selgitamisel.

6. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et Vinni vallas Pajusti alevikus on tööbussist varastatud trell, mille väärtus on 1200 eurot.

Ida-Virumaal möödunud ööpäevale teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.