Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2020-03-26 08:04:32)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 61 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine ja 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 33 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai viga kaks inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

Eestist saadeti välja üks inimene, tuvastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning avastati üks salakaubaveo juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil teatati, et Lasnamäel Kiive tänaval lõi 44-aastane mees 64-aastast meest, kes sai viga.

24. märtsil teatati, et 51-aastane mees lõi Lasnamäel Paekaare tänaval korteris oma 48-aastast abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. märtsil teatati, et 32-aastane mees ründas Lasnamäe tänaval oma 31-aastast elukaaslast.

Vargus

24. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval varastati sülearvuti ja sülearvutikott isiklike asjadega. Kahju on üle 1500 euro.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil teatati, et alkoholijoobes 44-aastane naine lõi Saku vallas Kiisa alevikus talle tuttavat 19-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus

24. märtsi hommikul avastati, et Rõuge vallas Külma külas on sisse murtud talu kõrvalhoonesse, kust varastati Cub Cadet murutraktor. Kahju on 2474 eurot.

Juhtum piiril

24. märtsil kella 13 paiku kontrolliti Luhamaa piiripunktis Läti numbrimärgiga Scania veokit, kust avastati elektrišokirelv. Juht koos keelatud esemega anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

25. märtsil kell 3 tuli teade, et Narvas Kreenholmi tänaval põlevad autod. Esialgse info kohaselt said tules kahjustada kaheksa sõidukit.

Röövimine

24. märtsil sai politsei teate, et Sillamäel I. Pavlovi tänaval kauplusest varastas 81-aastane naine toitu. Turvatöötaja sekkudes ähvardas naine teda noaga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil teatati politseile, et Kiviõlis Võidu tänaval korteris lõi 33-aastane mees 41-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni.

24. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiestee korteris tegi 34-aastane mees haiget oma 56-aastasele emale.

Vargused

24. märtsil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Laagna külas varastati traktorilt töötuled. Esialgne kahju on 2000 eurot.

Ajavahemikul 23. - 24. märts varastati Narvas Vesiroosi tänaval suvilast kaminauks. Esialgne kahju on 250 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil sai politsei teate, et Lääneranna vallas ründasid kolm seni tuvastamata meest 50-aastast meest, kes sai viga.

24. märtsil sai politsei teate, et Pärnus Tallinna tänaval lõi 63-aastane naine ühise alkoholi tarvitamise käigus oma 61-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

24. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et Kuressaares Kohtu tänaval ründas 28-aastane mees oma 22-aastast elukaaslast.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.