Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet harib koolinoori kliimamuutusteteemalise e-viktoriiniga (2020-03-24 08:27:25)

22. märtsil tähistati ÜRO eestvedamisel rahvusvahelist veepäeva. Sedapuhku kutsub Keskkonnaamet koolinoori osalema 23.-30. märtsini e-viktoriinil, mis keskendub vee ja kliimamuutuste seostele.

Viktoriini eesmärk on juhtida tähelepanu vee säästliku tarbimise olulisusele kliimamuutuste pidurdamiseks. "Kliimamuutuste ohjamiseks saab säästvate tarbimisharjumustega näidata head eeskuju igaüks. Eelistades väiksema süsiniku ja vee jalajäljega tooteid ja kohalikku toitu, süües vähem liha ning vältides toidu raiskamist, võime kõik anda panuse vee kestlikumale majandamisele," sõnas Keskkonnaameti keskkonnahariduse peaspetsialist Mari Kala. Ta lisas, et olulist rolli vee jätkusuutlikul majandamisel mängib ka kliimasõbralike transpordivahendite nagu jalgratta või ühistranspordi eelistamine.

E-viktoriin on suunatud eelkõige 4. kuni 9. klasside õpilastele ja see leiab aset aadressil https://www.keskkonnaamet.ee/viktoriinid/. Kliimamuutuste ja vee teemalisel viktoriinil osalemine aitab tõsta noorte teadlikkust targa ja säästliku käitumise vajalikkusest. Kokkuvõtteid teeme 31. märtsist 3. aprillini 2020, mille järel toimetame osalisteni loosiauhinnad.

Igas eas huvilised, kes soovivad samuti oma veealaseid teadmisi proovile panna, saavad seda teha aadressil https://www.keskkonnaamet.ee/veemapp/viktoriin.

Lisateave veepäeva viktoriini kohta leidub veebilehel https://www.keskkonnaamet.ee/et/eesmargid-tegevused/keskkonnaharidus/viktoriin. Veepäeva puhul viib Keskkonnaagentuur läbi ka veebikonverentsi, millega saab tutvuda siin.

ÜRO eestvedamisel tähistatakse rahvusvahelist veepäeva alates 1993. aastast.



Allikas: Keskkonnaameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.