Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-03-04 08:10:16)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Juhtus kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kuus inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Narkootikumide omamist või tarbimist tuvastati kolmel korral.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. märtsil teatati, et Nõmmel Raudtee tänaval asuvas majas ründas 47-aastane mees 47-aastast meest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes, said viga ja nad toimetati haiglasse.

2. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Vihuri tänaval asuvas korteris ründas 31-aastane naine talle tuttavat 25-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Vargused

2. märtsil teatati, et Kristiines Metalli tänaval asuvalt parkimisplatsilt on autobussidest varastatud erinevate tanklate kliendikaarte ja tasutud nendega diislikütuse eest. Kahju 4855,68 eurot.

2. märtsil teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel on sisse murtud ehitussoojakusse ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju 2130 eurot.

Harjumaa

Vargused

2. märtsil teatati, et Keilas on varastatud tanklast kuni 3000 eurot sularaha.

Juhtumid piiril

2. märtsil saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kolm Ukraina kodanikku: 1987. aastal sündinud naine; 1994. aastal sündinud naine; 198. aastal sündinud mees. Isikutel puuduvad asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning ühel isikul puudusid lisaks piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust, või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ja nad viibivad non-Schengeni alal kuni sobiva lennu väljumiseni.

2. märtsil saabus Tallinna lennujaama Istanbulist 2000. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees viibib non-Schengeni alal kuni sobiva lennu väljumiseni.

2. märtsil lahkus Tallinna lennujaamast lennuga Kopenhaagenisse kodanik, kelle ära antavas pagasis tuvastati läbivalgustuse käigus tulemasin, padrunisarnane ese ning ese, mis meenutas granaati. Kuna isik ei tulnud pagasi täiendavasse kontrolli, toimetati isiku pagas kaotatud ja leitud asjade juurde ja kohale saadeti demineerijad. Demineerijad vaatasid koti läbi, granaati ei leitud. Granaadisarnase eseme mulje jätsid läbivalgustuses eeldatavasti eripärase kujuga lamp ja tulemasin koos. Samas oli pagasis tulemasin MAXI.JET, mille eemaldas G4S ja 7.62mm padrun. Seljakoti ja padruni toimetas politseipatrull Kesklinna politseijaoskonda, kus vormistatakse kott leiuks ja padrun konfiskeeritakse hävitamiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

1. märtsil teatati politseile, et Põltsamaa vallas Kursi külas varastati tee ääres seisnud mopeed. Kahju on 300 eurot.

Tartumaa

Vargused

2. märtsi hommikul teatati häirekeskusele, et Luunja vallas Veibri külast ärandati öö jooksul sõiduauto BMW. Masin leiti sama päeva hommikul Põlva vallas Rosma külast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Ööl vastu 2. märtsi murti Tartu vallas Lähte alevikus sisse tanklasse, kust varastati sularaha ning kinkekaarte. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

2. märtsil teatati, et Luunja vallas Põvvatu-Luunja teeäärsest parklast on ärandatud Volkswagen Sharan registreerimismärgiga 124BFH. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

2. märtsil kella 15.40 paiku tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Valgevene kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehe viisa tunnistati kehtetuks, talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vägivald võimuesindaja suhtes

1.märtsil lõi 19-aastane naine Rakveres Vabaduse tänaval tööülesandeid täitvat politseiametnikku rusikaga näkku. Lööja on kahtlustatavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile laekus teade selle kohta, et noorukid varastasid 26. veebruari õhtul Kohtla-Järvel Mõisa tee tänava toidupoest kümme pudelit alkohoolseid jooke tekitades kahju ligi 210 eurot. Praeguseks on välja selgitatud, et tegu on kolme alaealisega vanuses 14-16 eluaastat. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 2. märtsil Eestisse sisenemisel 1976. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.