Eesti Maaülikooli avatud ülikool ootab kõiki huvilisi, kes soovivad täiendada oma teadmisi toiduohutusest koduköögis alates
2. märtsist 2020 alustama õpinguid veebipõhisel
täiendõppekursusel
TOIDUOHUTUSE TAGAMINE KODUKÖÖGIS (e-kursus)
Kursus on õppimiseks avatud 2. märtsist - 2. aprillini ning tutvustab nädalateemade kaupa toiduohutuse tagamise põhimõtteid koduköögis - mida kodukokana silmas pidada toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel nii pereliikmetele kui suuremale peoseltskonnale, et toiduohutus oleks tagatud.
Koolituse põhiteemad:
· Toiduohutuse põhimõtted koduköögis
· Mikroorganismide roll toiduohutuses
· Toiduohutuse tagamine toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel
· Kodukoka isiklik hügieen ja hügieeniharjumused koduköögis
· Ülevaade toidust tingitud haigustest: tekkepõhjused ja ennetamise võimalused
· Esmaabi toidust tingitud haiguse korral
Kõik koolitusele registreerunud saavad enne kursuse algust infokirja registreerumisel märgitud e-kirja aadressil, kus avalikustatakse kursusele sisenemise võti ning selgitatakse kursuse korraldust.
Koolitust viib läbi Eesti Maaülikooli dotsent, "Aasta e-kursus 2018" tiitli pälvinud kursuse autor ja läbiviija, Kadrin Meremäe, PhD.
Rohkem infot koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab aadressilt: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=10662&id_ay_toimumine=144
84&systeemi_seaded=3,1,12,1,
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (45 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalendri leiab aadressilt: http://avatudylikool.emu.ee/
Kohtumiseni koolitusel!
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus)
51006 Tartu
tel 731 3275, 534 41844
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
avatud ülikooli facebook
Allikas: Eesti Maaülikooli Avatud Ülikooli teade