Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-02-20 08:21:23)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaks alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu ja registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

18. veebruaril teatati politseile, et Tallinnas Haabersti linnaosas toimus tüli kahe noormehe vahel. Esialgsetel andmetel tekitas seni tuvastamata noormees teisele, 19-aastasele noormehele, valu ja kehavigastusi.

18. veebruaril teatati politseile peretülist Tallinnas Kase tänaval, mille käigus peksis 42-aastane mees 43-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Kiirabi andis naisele esmaabi ning politseinike sündmuskohale saabudes oli vägivallatseja juba lahkunud.

Avaliku korra rikkumine

18. veebruaril teatati politseile, et Lasnamäel Mahtra tänaval laseb keegi relvataolisest esemest. Sündmuskohale reageeris politseipatrull ning tuvastas, et tegemist oli stardipüstoliga. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe ja toimetasid ta jaoskonda.

Harjumaa

Vargus

18. veebruari öösel teatati politseile, et Muuga külas asuvasse ehitusjärgus olevasse majja on sisse murtud ning tööriistu varastatud. Kahjusumma ligikaudu 1500€.

Juhtumid piiril

18. veebruaril saabusid Tallinna lennujaama lennuga Istanbulist kaks Nigeeria Liitvabariigi kodanikku: 1979. aastal sündinud mees ja 1981. aastal sündinud naine. Neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning nende viisad tunnistati kehtetuks. Neile koostati sisenemiskeelud.

18. veebruaril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus läbi kontrollkäigu Tallinna kesklinnas Pärnu maanteel asuval ehitusobjektil tabamaks Eestis ilma seadusliku aluseta viibivaid ja töötavaid kolmandate riikide kodanikke.

Ehitusobjektilt tabati 11 ebaseaduslikult töötavat kolmanda riigi kodanikku, kellest üheksa Moldova Vabariigi kodanikku: 1965. aastal sündinud naine, 1983. aastal sündinud naine, 1996. aastal sündinud mees, 1986. aastal sündinud mees, 1968. aastal sündinud naine, 1995. aastal sündinud mees, 1991. aastal sündinud mees, 1986. aastal sündinud mees, 2001. aastal sündinud mees. Ja kaks Ukraina kodanikku: 1978. aastal sündinud mees ja 1978. aastal sündinud mees. PPA viib läbi menetlustoimingud, kuulates isikud tunnistajatena üle ning neile koostatakse ettekirjutused Eestist lahkumiseks. Juhul, kui isikud esitavad menetluse käigus ametnikele valeandmeid Eestis viibimise ja töötamise kohta, kohaldatakse isikutele ka sissesõidukeelud Schengeni riikidesse. Juriidiliste isikute osas alustati väärteomenetlused.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

18. veebruaril teatas 46-aastane mees Rakvere politseijaoskonda, et 49-aastane mees ähvardas teda telefoni teel. 46-aastasel mehel on alust karta ähvarduse täideviimist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. veebruaril teatati politseile, et Narvas V. Gerassimovi tänaval tekkis konflikt 43- ja 55-aastase naise vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud on välja selgitamisel.

Raske tervisekahjustuse tekitamine

18. veebruaril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korterist toimetati haiglasse torkehaavaga 49-aastane mees. Juhtunu täpsemad asjaolud on välja selgitamisel.

Ähvardamine

18. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee korteris ähvardas 27-aastane mees 66-aastast ema. Mees lahkus enne politsei saabumist.

Vargused

18. veebruaril varastas 43-aastane mees Jõhvis Narva maantee kauplusest 16 purki kalamarja. Tema tegu jäi lõpuni viimata, sest kaupluse turvatöötaja pidas ta kinni ja andis üle politseile.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 18. veebruaril Eestisse sisenemisel 1987. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 11. veebruaril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 10-eurone pangatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Juhtumid piiril

18. veebruaril kella 13 ajal saabus Luhamaa piiripunkti Venemaa numbrimärgiga Hyundai sõiduauto, mida juhtis 54-aastane mees. Piirivalvurid leidsid kontrolli käigus sõiduauto keskkonsoolist külmrelva, mis on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Masinast leitud külmrelv võeti mehelt ära, talle koostati väärteoprotokoll ning peale menetlustoiminguid lubati juhil oma teekonda jätkata.

18. veebruari hommikul kontrollisid piiriametnikud Võrumaal liikunud sõidukit ning avastasid, et selles kaasa sõitnud 1990.aastal sündinud ukrainlasel puudub seaduslik alus riigis viibimiseks. Talle määrati rikkumise eest 60-eurone rahatrahv ning tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks.

18. veebruari hilisõhtul kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel 72-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 1 päeva seadusliku aluseta ning veetnud selle Eestis. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning ta suundus Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval lõi 32-aastane mees oma 28-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

18. veebruaril sai politsei teate, et Kilingi-Nõmmes siseneti eramusse ja varastati elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitati kahju ligi 3100 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.