Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-02-19 08:26:35)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. veebruaril teatati politseile Tallinnas Kentmanni tänaval toimunud tülist, mille käigus seni tuvastamata mees lõi 45-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

17. veebruaril teatati politseile peretülist Lasnamäel Pae tänaval, mille käigus mees läks kallale oma elukaaslasele, 35-aastasele naisele. Mees oli politseinike saabudes sündmuskohalt lahkunud.

17. veebruaril teatati politseile vahejuhtumist Lasnamäel Ümera tänaval, mille käigus 40-aastane meesterahvas lõi tänaval liikunud 31-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

17. veebruari õhtul teatati politseile tülist Keila linnas, mille käigus lõi mees oma 23-aastast naabrit, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

17. veebruari õhtul teatati politseile peretülist Kuusalu vallas, mille käigus läks 36-aastane mees kallale 67-aastasele naisele ning ähvardas teda. Mees peeti politseinike poolt kahtlustatavana kinni ja toimetati jaoskonda.

Juhtum piiril

17. veebruaril saabusid Tallinna lennujaama lennuga Kiievist neli Ukraina kodanikku: 1990. aastal sündinud mees, 1996. aastal sündinud naine, 1968. aastal sündinud mees ja 1962. aastal sündinud mees. Kõigil neljal puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning neile koostati sisenemiskeelud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kadrina alevikus lõi 15-aastane tüdruk talle tuttavat 14-aastast tüdrukut. Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

17. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Jõhvis Puru tee korteris lõi 48-aastane mees 34-aastast endist abikaasat. Politsei pidas mehe kinni.

17. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel tekkis konflikt 32- ja 50-aastase mehe vahel. Politsei viis 32-aastase mehe arestimajja kainenema.

Vargused

18. veebruaril kella 00.20 paiku teatati politseile, et Jõhvis Tartu maanteel on akna klaasi lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse. Sealt varastati alkoholi. Kahju on täpsustamisel.

17. veebruaril varastas 15-aastane poiss Sillamäel Viru puiestee tänava kauplusest ühe pudeli alkoholi. Tema tegu jäi lõpuni viimata, sest kaupluse turvatöötaja pidas ta kinni ja andis üle politseile.

Ajavahemikul 15. - 17. veebruar on ukseluku lõhkumise teel sisse tungitud Sillamäel V. Majakovski tänava garaaži. Sealt varastati 600 eurot väärtuses tööriistu.

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine

17. veebruaril teostas Jõhvi politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Alutaguse vallas kodukülastust ning avastas sealt kaks sileraudset jahipüssi ja padruneid. Politsei pidas kinni 59-aastase mehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 14. veebruaril tõukas elukaaslane Räpina vallas Ruusa küla kortermajas 27-aastast naist, kes sa viga.

Tartumaa

Vargused

17. veebruari õhtupoolikul avastati, et Tartus Pärna tänaval on sisse murtud korterisse. Juhtunu täpsemad asjaolud ning korteriomanikule tekitatud kahju on selgitamisel.

17. veebruari hommikul avastati, et öö jooksul varastati Tartu vallas Kaiavere küla ettevõtte territooriumilt tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on umbes 8000 eurot.

Omavoliline sissetung

17. veebruari keskpäeval avastati, et Tartus Rõõmu teel on õhutusasendisse jäetud akna kaudu sisse murtud korterisse. Korteriomanikule tekitatud kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 17. veebruari puhkes Viljandi vallas Tusti külas kahe mehe vahel kähmlus, milles sai viga 61-aastane mees. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe ning paigutas ta esmalt kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

17. veebruaril kella 11.30 ajal kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel Tadžikistani Vabariigi registreerimismärgiga sõiduautot Lexus LX 570, mida juhtis 36-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrolli käigus avastasid piirivalvurid, et sõiduki tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati täiendavaks ekspertiisiks piiripunkti arestiaeda, juht lahkus Eesti Vabariigi suunas.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

18. veebruaril kella 3.30 ajal öösel teatati politseile, et Pärnus Papiniidu tänaval tungiti ukseklaasi lõhkumise teel sisse kauplusesse ja varastati kolm sülearvutit. Tekitatud kahju on 1537 eurot.

17. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmisel päeval varastas 57-aastane mees Pärnus Suur-Sepa tänaval kauplusest kohvi ja šokolaadi. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

17. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmisel nädalal varastati Kuninga tänaval kooli garderoobi juurest mobiiltelefon Huawei. Tekitatud kahju on 489 eurot.

Saaremaa

Ähvardamine

17. veebruari hilisõhtul sai politsei teate, et Kuressaares korteris ähvardas 46-aastane mees talle tuttavat 46-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.