Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2020-02-11 08:45:06)


Esmaspäev, 10. veebruar

  • Esmaspäeval kell 14 toimub Keskkonnainspektsiooni eelmist aastat kokkuvõttev pressikonverents.


Teisipäev, 11. veebruar

  • Teisipäeval kell 9.00 osaleb keskkonnaminister Rene Kokk maamaksu arutelul Riigikogu EKRE fraktsioonis.

Kolmapäev, 12 .veebruar

  • KIK avab kolmapäeval, 12. veebruaril riigisisese keskkonnaprogrammi taotlusvooru, mille tähtajaks on 16. märts. Toetust saab taotleda kaheksas valdkonnas (veemajandus, metsandus, looduskaitse, keskkonnateadlikkus, kalandus, atmosfääriõhu kaitse, merekeskkond ja ringmajandus) kindlatele tegevustele. Taotlusvoor kuulutatakse välja uue määruse alusel, mis jõustus Riigi Teatajas 7. veebruaril. 12. veebruaril avalikustab KIK sel korral voorust toetavad tegevused ja mahud.
  • Keskkonnaamet korraldab kella 13-16 Matsalu rahvuspargi keskuses Penijõe mõisas Matsalu rahvuspargi kaitse-eeskirja arutelu turismi ja ettevõtluse teemadel. Kohtumise eesmärk on tutvustada sektorit enim mõjutavaid muudatusi seoses kehtiva kaitsekorraga ja kaardistada olulisi küsimusi ning ettepanekuid.
  • Keskkonnaminister Rene Kokk osaleb kell 12 maamaksu arutelul Riigikogu Isamaa fraktsioonis .
  • Eesti loodusmuuseum avab kell 16 uue aasta loomale pühendatud näituse "Hirmus armas nahkhiir".

Laupäev, 15. veebruar

  • Laupäeval, 15. veebruaril kell 11.00 saab Võsu spordihoone juures alguse 19. Võsu-Oandu talvine matkapäev. Kavas on jalgsimatk Võsu-Oandu matkarajal, mille ääres vulisevad allikad ja rohetab samblane metsaalune ning juhendatud loodusretked. Kui tali taeva ei jää, saab Võsu-Oandu matkarajal suusatada ning jalgsi võib matkata marsruudil Võsu-Koljaku-Esku-Oandu. Oandu külastuskeskuses ootab kõiki maitsev supp ja kuum tee, moosikonkurss, metsamedali töötuba ja loodusfilmide programm. Matkapäevale saab kell 10.00 Rakverest Aqua Spa parklast väljuva RMK Metsabussiga ja Võsu bussijaama juurest kell 10.00 väljuva kohaliku matkabussiga marsruudil Vergi teerist-Vergi-Altja-Oandu-Sagadi pood-Palmse-Sagadi teerist-Võsu Spordihoone. Vajalik eelnev registreerimine RMK kodulehel https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1588

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.