Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-01-30 08:10:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 13 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kuus alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati kaheksa sisenemiskeeld ning registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

Teisipäeval teatati politseile vargusest Aia tänaval, mille käigus langes varga ohvriks 20-aastane naine. Naiselt varastatud seljakoti sisu väärtus oli esialgsetel andmetel ca 800€.

Kehaline väärkohtlemine

Teisipäeval teatati politseile Kasvu tänaval toimunud peretülist, mille käigus peksis 24-aastane mees 25-aastast naist, tekitades naisele kehavigastusi ja põhjustades valu. Mees peeti politseinike poolt kinni ning toimetati jaoskonda. Naine toimetati kiirabiga haiglasse.

Juhtumid piiril

Teisipäeval viidi läbi illegaalimenetlus 1991. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes pöördus PPA teenindusse viisa taotlemise eesmärgil. Ilmnes, et mees oli riigis viibinud seadusliku aluseta 64 päeva ning talle tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks.

Teisipäeval saabus Tallinna lennujaama Londonist 1992. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Mees konvoeeriti Trinidadi ja Tobago Vabariigi politseiametnike poolt Eestisse, ta kandis karistust narkokuriteo eest. Andmete kontrollimise järel lubati mees riiki.

Teisipäeval viidi läbi illegaalimenetlus 1990. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes pani Eestis toime varavastase süüteo ning tal puuduvad piisavad rahalised vahendid nii Eestis elamiseks kui koduriiki pöördumiseks. Mehe viisavaba Eestis viibimine lõpetati ennetähtaegselt ning ta peab riigist lahkuma. Samuti sai ta sissesõidukeelu pooleteiseks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väätkohtlemine

Politseile laekus teade, et 26. jaanuaril löödi Mustvee vallas Kalmakülas 29-aastast meest, kes pöördus esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargused

Ööl vastu 28. jaanuari siseneti lukustamata ukse kaudu Valgas Vabaduse tänaval asuvasse korterisse, kust varastati kaks mobiiltelefoni, tubakat ning musta värvi rahakott, milles oli umbes 55 eurot. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

27. jaanuaril teatati politseile, et Valga vallas Laatre alevikus on maha saetud puidust tänavavalgustuspost ning selle küljest minema viidud päikesepaneel, akud, juhtimisseadmed ja valgusti. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 1680 eurot.

Juhtumid piiril

28. jaanuaril kella 9.25 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 29-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

28. jaanuaril kella 10.15 paiku avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Peipsi järvel paadiga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ning tagasi. Piirivalvurid edastasid info kontrollimiseks piiritagustele kolleegidele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. jaanuaril sai politsei teate Narvas Fama tänavale, kus 72-aastane mees tõukas ja lõi 63-aastast meest. Politsei pidas kuriteos kahtlustatava mehekinni.

Ähvardamine

28. jaanuaril teatati politseile, et Narvas A.-A. Tiimanni tänaval ähvardas 81-aastane mees 63-aastast naist.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1996. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1982. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1955. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. jaanuaril sai politsei teate, et Kilingi-Nõmmes lõi 53-aastane mees oma 63-aastast venda, kes sai viga. Politsei pidas 53-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

28. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 25. jaanuaril lõi 56-aastane mees Saaremaa vallas oma 53-aastast eksabikaasat.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.