Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-01-16 02:09:08)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 26 varavastast kuritegu, mille seas kuus vargust ja kaks sõiduki omavolilist kasutamist. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

Registreeriti viis piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine
14. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval ähvardas 21-aastane mees temale tuttavat 25-aastast naist.

Kehalised väärkohtlemised
14. jaanuaril teatati, et Haaberstis Astangu tänava korteris tõi 43-aastane mees temale tuttavaid 17-aastast ja 14-aastast noormeest Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

14. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas meelelahutusasutuses tungis 38-aastane mees kallale 30-aastasele mehele. Kannatanu toimetati haiglasse. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

14. jaanuaril teatati, et F. R. Faehlmanni tänaval lõi 33-aastane mees oma 32-aastast endist elukaaslast.

14. jaanuaril teatati, et Nõmme linnaosas Võidu tänaval tungis 34-aastane mees kallale oma 29-aastasele endisele elukaaslasele.

14. jaanuaril teatati, et Mustamäe linnaosas Kadaka teel tungis 52-aastane mees kallale oma 52-aastasele abikaasale. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

14. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Ahtri tänaval varastati parklast sõiduauto Honda Civic. Kahju on 8500 eurot.

Kelmus

14. jaanuaril teatati, et 63-aastasele Lasnamäe elanikule pakuti investeerimisvõimalust ning ajavahemikul novembri keskpaigast detsembri lõpuni kandis naine välismaisetele pangakontodele kokku 41 740 eurot. Oma raha naine väidetavalt kauplemisplatvormilt kätte ei saa ning kelmid nõuavad juurdemakseid.

Juhtumid piiril

14. jaanuaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks ja kohaldas sissesõidukeelu kolmeks aastaks 1978. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule, kes väärkasutas talle väljastatud viisat. PPA otsusega lõpetati ennetähtaegselt viibimisalus.

14. jaanuaril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus läbi illegaalimenetluse 1993. aastal sündinud Moldova Vabariigi suhtes, kes viibis Schengeni riikides seadusliku aluseta kokku 90 päeva, kõik päevad Eestis. Mehe sõnade kohaselt töötas ta siin ebaseaduslikult erinevatel ehitusobjektidel ning tal ei ole kunagi lühiajalise töötamise registreeringut PPA-s olnud. Meest süüdistatakse selles, et ta juhtis 12. jaanuaril Tallinnas Sõpruse puuisteel mootorsõidukit, olles joobeseisundis. 14. jaanuaril tunnistas Harju Maakohus isiku süüdi ja kohaldas lisakaristusena väljasaatmise Eesti Vabariigist koos sissesõidukeeluga kaheks aastaks.

14. jaanuaril teavitati Tallinna piiripunkti, et lennujaama lennujulgestuse kontrollis leiti 2001. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku käsipagasist üks padrun. Kontrollimisel selgus, et naisel puudub relvaluba. Naisele koostati relva ja laskemoona üleandmise-vastuvõtmise akt ning edastati kutse ilmuda väärteoasja arutamiseks Tallinna piiripunkti. Naine lahkus õhtul lennuga Milanosse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Omastamised

43-aastane mees pöördus politseisse ning avaldas, et 10. jaanuari hilisõhtul omastati Narvas Tallinna maantee tänava kasiinos temale kuuluv kott, kus olid mobiiltelefon ja dokumendid. Kahju on 299 eurot.

Politseile laekus teade, et 14. jaanuaril omastati Narvas Pähklimäe tänaval 56-aastasele naisele kuuluv mobiiltelefon Samsung Galaxy S10e. Kahju on 549 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 13. jaanuaril tekkis Narvas Rakvere tänava ühiselamus elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi alkoholijoobes 58 -aastane naine elukaaslast tekitades viimasele kehavigastusi. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 14. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1971. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 14. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 14. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1991. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kelmus

14. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et Järvamaa vallas pakuti sotsiaalmeedia grupis 51-aastasele naisele laenu, mille saamiseks temalt paluti tasu. Lubatud laenu ei ole naine saanud ja laenu saamiseks välismaisele kontole kantud raha pole talle tagastatud. Tegelikest asjaoludest teadvalt ebaõige ettekujutuse loomise teel tekitati naisele kahju ligi 1670 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 12. jaanuaril lõi 75-aastane mees Kehtna vallas 54-aastast meest, kes sai viga.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

14. jaanuaril teatati, et Tartus Pärna tänava eramu juurest ärandati motoroller. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuari kella 15.15 ajal puhkes Valgas Riia tänava kaupluse parklas kahe mehe vahel tüli, mille käigus 39-aastane mees lõi tuttavat meest näkku ning ähvardas teda relvataolise esemega. Vahejuhtumile reageerinud politseipatrull pidas lööja kinni ning toimetas ta arestimajja. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust ning lööja on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.