Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 3. nädala eelinfo (2020-01-13 08:24:50)

Teisipäev, 14. jaanuar

· Keskkonnaminister Rene Kokk ja kuhuviia.ee rakenduse juht Kristiina Kerge sõlmivad vaba tahte lepingu, et edendada ühiselt jäätmete liigiti sortimist.
Vaba tahte lepinguid on Keskkonnaministeerium sõlminud 20 aastat, suurem osa lepingutest on sõlmitud erialaliitudega.


Kolmapäev, 15. jaanuar

· Kell 14:30 külastab keskkonnaminister Rene Kokk TalTechi, kus vahetab sealsete ekspertidega mõtteid tulevikutranspordi teemal.



Reede, 17. jaanuar

· Kell 9 algab E-toetuse keskkonnas elektriliste sõidukite ostutoetuse taotluste esitamine, mis kestab kuni 600 000-eurose esimese vooru eelarve täitumiseni. Taotluseid vaatab Keskkonnainvesteeringute Keskus üle nende laekumise järjekorras ning see võtab maksimaalselt aega kuni 70 päeva. Toetust jagatakse heitmekaubanduse kauplemissüsteemi vahenditest ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium.

Laupäev 18. jaanuar

· Keskkonnaministeeriumi kalavarude osakonna spetsialistid osalevad Eesti Kalastajate Seltsi vabatahtlike kalakaitsjate hooaega kokkuvõtval seminaril. Tehakse kokkuvõtteid möödunud lõhe ja forelli kudevalve tulemustest (valvatud tunnid, kaasatud isikud, avastatud rikkumised, algatatud menetlused jne ). Keskkonnaministeerium hindab kõrgelt vabatahtlike kalakaitsjate tehtud tulemuslikku tööd ja kutsub üles algatatud koostööd jätkama ja laiendama.


Pühapäev, 19. jaanuar

· Eesti Loodusmuuseumi näitus "Isad ja pojad" on avatud viimast nädalat
19. jaanuarini on Eesti Loodusmuuseumis avatud näitus "Isad ja pojad". Näitus keskendub isade hoolele ja selle puudumisele looduses ning seletab nii looma- kui taimeriigi keerukaid arengubioloogilisi küsimusi. Isade ja nende järglaste vahelistest seostest rääkiv näitus oli loodusmuuseumi kingitus Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.