Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajanduskoja juhatus jätkab tööd kaheliikmelisena (2020-01-09 09:09:48)


7. jaanuaril toimus Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu koosolek, kus päevakorras oli juhatuse liikmete valimine.

"EPKK põhikirja järgi valib nõukogu juhatuse liikmed tähtajaliselt kolmeks aastaks ja juhatus on kuni kolmeliikmeline," ütles koja nõukogu esimees Olav Kreen. "Eile valis koja nõukogu järgmiseks kolmeks aastaks välja kaks juhatuse liiget: Roomet Sõrmus juhatuse esimeheks ja Vahur Tõnissoo juhatuse liikmeks," jätkas Kreen. Sellega tunnustas nõukogu Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt viimastel aastatel tehtut ja seeläbi ka nende meeste senist suurt panust EPKK juhtimisel.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda tänab hea töö eest senist koja juhatuse liiget Tiina Saronit, kes on otsustanud kandideerida Maaeluministeeriumi kantsleri ametikohale. Järgmisel nõukogu koosolekul on kavas otsustada, kas ja millal valitakse ka kolmas juhatuse liige.

Lisaks kinnitati koosolekul koja mahetoimkonna esimeheks tulundusühistu Wiru Vili juhatuse liige Hardo Vahemäe.

1996. aastal loodud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda on suurim põllumajanduse ja maamajandusettevõtete esindusorganisatsioon Eestis. Koda koondab mittetulundusühinguid, ühistuid ja ettevõtteid põllumajanduse, põllumajandussaadusi töötleva tööstuse, metsanduse ja maamajanduse erinevatest valdkondadest.

Allikas:  Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.