Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-12-20 08:23:32)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetuse jooksul 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 52 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust (neli eluruumidest ja üks sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati seitse alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 145.

Piirilt väljastati viis sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja neli isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. detsembril tekitas Põhja-Tallinnas Lible tänaval 50-aastane mees füüsilist valu 38-aastasele mehele.

18. detsembril tekitas 27-aastane mees Lasnamäel Mahtra tänaval kehavigastusi 24-aastasele naisele. Mees ja naine olid omavahel tuttavad.

Ööl vastu 18. detsembrit kella viie paiku teatati Häirekeskusele, et Kesklinnas Tatari tänaval löödi noaga kehapiirkonda 32-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Juhtunu täpsete asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust raske kehavigastuse tekitamist käsitleva paragrahvi alusel.

18. detsembril tekitas Kesklinnas Tartu maanteel 27-aastane mees füüsilist valu 46-aastasele mehele. Politsei pidas 27-aastase mehe kahtlustatuna kinni.

18. detsembri õhtul tekitas 27-aastane mees Lasnamäel Pae tänaval füüsilist valu 50aastasele mehele. Politsei pidas 27-aastase mehe kahtlustatuna kinni.

18. detsembril tekitas 23-aastane mees Lasnamäel Pae tänaval füüsilist valu 20-aastasele naisele. Mees ja naine olid omavahel tuttavad.

Vargused

18. detsembril teatas 64-aastane mees Lasnamäel Linnamäe tänaval, et sõiduki Toyota Auris tagumine aken on lõhutud ning ära viidud sõidukis olnud tööriistad. Kahju on 1000 eurot.

18. detsembril peeti kinni 18-aastane naine, kes Kesklinnas asuvast kaubanduskeskusest proovis varastada ligi 500 euro väärtuses rõivaid. Turvamehed andsid naise üle politseinikele.

Avaliku korra rikkumine

18. detsembril teatas 34aastane naine, et Kristiines Rähni tänavas magab tema autos võõras mees. Kahju suurus on uurimisel.

Juhtumid piiril

18. detsembril lõpetati 1978. aastal sündinud Ukraina meesterahva viisa, kelle lühiajaline töötamine ei olnud Eestis registreeritud.

18. detsembril saadeti Eestist tagasi Rootsist saabunud Indoneesia kodanikest kolmeliikmeline perekond. Kuna pere lapsel ei olnud Rootsi elamisluba hakanud veel kehtima, puudus tal seaduslik alus Eestis viibimiseks ja pere läks tagasi Stockholmi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembri hilisõhtul lõi 40-aastane mees Kohtla-Järvel Puru tee tänaval asuva maja korteris abikaasat. Asjaolud on väljaselgitamisel.

Kelmus

Politseile laekus teade selle kohta, et 18. detsembril sai 28-aastane mees teada, et tema nimele vormistati netipoes tellimus. Kahju on 1000 eurot. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Ähvardamine

Politseile laekus teade selle kohta, et ööl vastu 18. detsembrit ähvardas 35-aastane mees Kohtla-Järvel Pargitaguse tänaval asuvas korteris tapmisega endist elukaaslast.

Vägivald võimuesindaja suhtes

18. detsembri hilisõhtul paigutati alkoholijoobes 51-aastane mees politseibussi, et ta kainenemisele viia, mille käigus lõi mees jalaga ühte politseiametnikku ning hammustas teist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

18. detsembri õhtul varastati Sillamäel Kesk tänava spordiklubist sularaha ja mobiiltelefone. Kahju on 1891 eurot.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 18. detsembril Eestisse sisenemisel 1963. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

18. detsembril laekus politseile teade, et Tartus Kivi tänava korterist on varastatud kuldehteid. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Juhtumid piiril

18.detsembri ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Tartumaa ehitusobjekte tuvastamaks, kas seal töötab seadusliku aluseta Eestis viibivaid või tagaotsitavaid isikuid. Kokku kontrolliti kolme juriidilist ja seitset füüsilist isikut ning ühtegi rikkumist ei tuvastatud.

18. detsembril kella 10.30 ajal tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 43-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati riiki sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 19. detsembrit peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 18-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis kaheksa kalendripäeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Õigusrikkujat karistati rahatrahviga, misjärel suundus ta Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Surnu mälestuse teotamine

18. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Haapsalus Posti tänaval asuval kalmistul lükati ümber hauamonument, graniitrist ja neli hauakivi.

Kehaline väärkohtlemine

18. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 16. detsembril ründas 47-aastane mees Lääne-Nigula vallas oma 43-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Pärnumaa

Vargus

18. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Lemmetsa külas varastati ekskavaatori kütusepaagist 200 liitrit kütust. Vargusega tekitati kahju ligi 300 eurot.

Raplamaa

Vargused

18. detsembril sai politsei teate, et Kehtna vallas siseneti lukustatud eluhoonesse ja varastati akordion, seinakell ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligi 3400 eurot.

18. detsembril sai politsei teate, et Rapla vallas siseneti lukustatud eluhoonesse ja varastati riidekirst, dušisegisti kompleks ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligi 285 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.