Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-12-13 08:19:39)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Registreeriti üks inimvigastusega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 208.

Piirilt väljastati seitse sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kuus inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

11. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Vihuri tänaval asuvas majas lõi 43-aastane mees 37-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

11. detsembril kontrolliti Tallinna lennujaama Moskvast saabunud 1993. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ning ta lahkus samal õhtul lennuga Moskvasse.

11. detsembril kontrolliti Tallinna lennujaama Moskvast saabunud 1993. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust, või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Mehele oostati piiril sisenemiskeeld ja ta viisa tunnistati kehtetuks. Mees lahkus samal õhtul lennuga Moskvasse.

11. detsembril kontrolliti Tallinna lennujaama Kutaist saabunud 1987. aastal sündinud Gruusia kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ja ta viibib Tallinna lennujaama non-Schengeni alal kuni esimese võimaluseni tagasilennuks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

11. detsembril sai politsei teate, et 15-aastane mees varastas Sillamäel Viru puiestee kauplusest kuus pudelit õlut. Turvamees pidas nooruki kinni ning andis üle politseile.

11. detsembril varastas 35-aastane naine Narvas Fama tänava kauplusest kaupa. Naine on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 11.detsembril Eestisse sisenemisel 1986.aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 10.detsembril Eestisse sisenemisel 1976. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 11. detsembril lõi 78-aastane naine Mustvee vallas Kääpa külas tuttavat 84-aastast naist. Juhtunu üksikasju ning vahejuhtumi tagamaid selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. detsembri õhtul teatati politseile, et Tartus Soola tänaval puhkes noorte vahel kähmlus, mille käigus sai viga 15-aastane neiu. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Politseile on kähmluses osalenud noored teada ning juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 9. detsembril omastati Võrus Jüri tänava kauplusest kuldsõrmus. Kahju on 585 eurot.

Juhtumid piiril

11. detsembril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Kahele mehele väljastati riiki sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

11. detsembril kontrolliti Koidula piiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa registreerimismärgiga sõiduautot Nissan X-Trail, mida juhtis 35-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõidukist leiti peidetuna kolm uueväärset sülearvutit, mille kohta isik ei osanud selgitusi anda. Arvutid võeti hoiule ning isikul lubati peale esmaseid toiminguid riigist lahkuda.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Ähvardamine

10. detsembril sai politsei teate, et Paides Pärnu tänaval ähvardas 65-aastane mees 35-aastast naist.

Pärnumaa

Vargus

11. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Telliskivi tänaval siseneti ehitusjärgus eramusse ja varastati erinevaid elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitati kahju ligi 460 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.