Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-12-05 08:19:49)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 19 varavastast kuritegu, sealhulgas 11 vargust
(üks eluruumist ning üks sõidukist). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuht. Registreeriti 190 väärtegu.

Piiril väljastati kaheksa sisenemiskeeldu ning registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. detsembril teatati, et Nõmme linnaosas Jaama tänaval löödi 45-aastast naist.

3. detsembril teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul löödi 16-aastast noormeest.

3. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval tungiti kallale 57-aastasele mehele.

3. detsembril teatati, et Lasnamäe linnaosas M. Härma tänaval lõi 32-aastane mees 59-aastast naist.

3. detsembril teatati, et Lasnamäe linnaosas Pallasti tänaval tekkis füüsiline konflikt 37-aastase mehe ja 44-aastase mehe vahel. Mõlemad said vigastada.

3. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Maleva tänaval tungis 21-aastane mees kallale 18-aastasele neiule. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. detsembril teatati, et Kose vallas Kose alevikus tungis 45-aastane mees kallale 73-aastasele naisele. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Kelmus

3. detsembril teatati, et telefoni teel võeti ühendust 68-aastase Raasiku valla elanikuga ning pakuti investeerimisvõimalust. Naine laadis oma arvutisse programmi TeamViewer ja andis kelmidele ligipääsu oma arvutile ja pangakontole. Naise nimele ja tema teadmata vormistati laen summas 4000 eurot. Kelmid kandsid naise kontolt kokku 4250 eurot maksekeskkonda.

Juhtumid piiril

3. detsembril saabusid Moskvast Tallinna lennujaama 1985. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik ja 1983. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad lahkusid samal õhtul lennuga Moskvasse.

3. detsembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik lahkumisettekirjutuse 1961. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes viibisid Eesti Vabariigis seadusliku aluseta neli päeva.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

3.detsembril lõi 45-aastane mees Narvas Energia tänava korteris tuttavat 54-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

3. detsembril ei soovinud 61-aastane naine võõrast meest Jõhvis Vahe tänava korterelamu trepikotta sisse lasta, misjärel mees lükkas ja lõi naist.

3.detsembril teatati politseile, et 15-aastane mees tõukas Kiviõlis endist 13-aastast tüdruksõpra.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 3.detsembril Eestisse sisenemisel nelja Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna neil puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 3.detsembril Eestisse sisenemisel 1968. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 3.detsembril Eestisse sisenemisel 1968. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Uus-Sauga tänaval lõi 36-aastane mees 43-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.