Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 49. nädala eelinfo (2019-12-02 08:06:43)

Esmaspäev, 2. detsember

· Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler kantsleri ülesannetes Siim Tiidemann kohtub Itaalias Roomas toimuva ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO) nõukogu 163. istungjärgu raames FAO peadirektori Qu Dongyuga. Kohtumise peateema on Eesti diplomaatiline esindatus organisatsioonis.

· Kalamajandusosakonna nõunik Juhani Papp ja kalanduse arengu büroo juhataja Oleg Epner osalevad 2.-4. detsembrini Brüsselis Euroopa kalanduspiirkondade võrgustiku FARNET konverentsil, mille peateema on kogukonna juhitud kohalik areng.

Kolmapäev, 4. detsember

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osalevad Maaeluministeeriumis kell 10.30 algaval mahepõllumajanduse arengukava ja selle rakendusplaani hindamise seminaril. Seminaril vaadatakse üle 2019. aasta tegevused mahepõllumajanduse valdkonnas ja mahepõllumajanduse arengukava rakendusplaani täitmisel ning hinnatakse mahepõllumajanduse arengukava eesmärkide saavutustaset.

Neljapäev, 5. detsember

· Paides toimub Maaeluministeeriumi valitsemisala finantsjuhtide ja kvaliteedijuhtide aastalõpuseminar. Kavas on programmiperioodi 2021-2024 teenustes toimuvate muudatuste ja kulumudeli tugiteenuste ühtlustamise arutelu ning finantstoimemudeli muudatuste tutvustus. Kontaktisik: ministeeriumi strateegia- ja finantsosakonna arendusjuht Merje Frey.

· Eesti Maaülikooli aulas (Tartu, Kreutzwaldi 1a) toimub X mullapäev, kus maakasutuspoliitika osakonna peaspetsialist Hannes Puu teeb ettekande maaparandusest ning osaleb koos sama osakonna peaspetsialisti Eike Lepmetsega mullapoliitika ja õigusloome arutlusringis. X mullapäeva korraldavad Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituut ning Maaeluministeerium koostöös Eesti Mullateaduse Seltsiga.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.