Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-11-14 09:48:46)

 

Möödunud ööpäeva jooksu registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu, mille seas 33 vargust (eluruumidest üks, sõidukitest kolm). Registreeriti üks liiklusõnnetus, kus sai viga kaks inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 172.

 

Registreeriti neli piirilt väljastatud sisenemiskeeldu. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi esines kaheksal korral ja ebaseaduslikult ületati riigipiiri ühel korral.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. novembril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel tungiti kallale 30-aastasele mehele.

12. novembril teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Randla tänaval lõi 25-aastane mees temale tuttavat 82-aastast meest.

12. novembril teatati, et Haabersti linnaosas Hälli põigul tungis 40-aastane mees kallale oma 40-aastasele elukaaslasele. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

12. novembril teatati, et Haabersti linnaosas Õismäe teel tungiti sisse korterisse ning varastati kullast ja hõbedast ehteid. Esialgne kahju on ligi 5000 eurot.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

12. novembril teatati, et Haabersti linnaosas Paldiski maanteel avastati võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht ja 2-eurone münt.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. novembril teatati, et Jõelähtme vallas Uuskülas lõi 44-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Juhtumid piiril

12. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks kahele Ukraina kodanikule, 1975. aastal ja 1986. aastal sündinud meestele, kes viibisid Schengeni territooriumil seadusliku aluseta üheksa päeva, neist kõik päevad Eestis.

12. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1983. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikule, kes väärkasutas oma viisat. Kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

12. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks kahele Kirgiisi Vabariigi kodanikule, 1979. aastal ja 1974. aastal sündinud meestele, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad elatusvahendid. Meeste viisad tunnistati kehtetuks.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

12. novembri päeval sai politsei väljakutse Kambja valda Räni alevikku majja, kus 40-aastane joobes mees vägivallatses oma pereliikmete kallal. Patrulli saabudes ründas mees omakorda politseinikke, mistõttu kasutas politsei mehe kinnipidamisel gaasi ja käeraudu. Kriminaalhooldusel ja alkoholi tarvitamise keelu all olev mees peeti kinni ja viidi arestimajja.

Ähvardamised

Politseile laekus info, et 10. novembril tungis 24-aastane mees omavoliliselt sisse Luunja vallas Lohkva külas korterisse ning ründas ja ähvardas 35-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politseile laekus teade, et 11. novembril ähvardas 56-aastane joobes mees Kastre vallas Kaagvere külas maja trepikojas naabrinaist tapmisega. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kehalised väärkohtlemised

12. novembri õhtupoolikul sai politsei väljakutse Tartu valda Vahi külla majja, kus 53-aastane mees lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus korduvalt oma elukaaslast, 34-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

12. novembri õhtul sai politsei väljakutse Tartus Väike-Turu tänaval korterisse, kus 34-aastane naine tungis kallale oma endisele elukaaslasele, 37-aastasele mehele ja korteris viibinud 38-aastasele naisele. Politsei pidas 34-aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile laekus teade, et Tartus Anne tänaval kortermaja keldriboksist on varastatud viis õngeritva. Esialgne kahju on umbes 500 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus 12. novembril teade, et Viljandi vallas Mustla alevikus majas lõi 33-aastane naine tüli käigus oma elukaaslast, 35-aastast meest.

Muu

12. novembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud erinevaid objekte tuvastamaks Eestis ebaseaduslikult viibivaid ja töötavaid isikuid. Kontrollkäigud tehti Tartumaal Märja alevikku, Viljandi valda Uusna külla ning Viljandi linna Riia maanteele ettevõtete objektidele. Avastati kaks Ukraina kodanikku, kelle töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPAs registreeritud, neile määrati rahatrahvid ning tööandja suhtes alustati väärteomenetlust.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi juhtumeid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. novembril lõi 48-aastane naine Narvas I. Grafovi tänaval asuvas kortermajas enda naabrit.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 12. novembril Eestisse sisenemisel 1979.aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 12. novembril Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 12. novembril Eestisse sisenemisel 1988. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

11. novembril sai politsei teate, et Haapsalus ründas 39-aastane naine oma 39-aastast õde, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et seni tuvastamata isik lõi Pärnus Ranna puiesteel 20-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 13.11.19 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.