Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 44. nädala eelinfo (2019-10-28 08:04:33)

Esmaspäev, 28. oktoober

· 28.‒29.10 osalevad Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, maaelupoliitika ja analüüsi osakonnajuhataja Olavi Petron, maakasutuspoliitika osakonnajuhataja Katrin Rannik ja põllumajanduspoliitika osakonnajuhataja Kristel Maidre Jurmalas toimuval Baltimaade ja Poola ühise põllumajanduspoliitika korraldusasutuste mitteametlikul kohtumisel, et arutada uue programmeerimisperioodi ettevalmistust.

· Kell 13.00 osaleb maaeluminister Mart Järvik ja Maaeluministeeriumi juhtkond väikeses saalis toimuval põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu (PMAN) istungil. Istungi päevakorras on põllumajandussektori diislikütuse aktsiisisoodustuse arutelu, piima ja piimatoodete nimetustega seonduv, vabatahtliku päritolumärgistuse juhend ja otsetoetused aastal 2020.

Kolmapäev, 30. oktoober

· Maaeluminister Mart Järvik kohtub Helsingis oma Soome kolleegi Jari Leppäga, et arutada ühise põllumajanduspoliitikaga seotud aktuaalseid teemasid, rääkida Soome kui Euroopa Liidu Nõukogu eesistujamaa prioriteetidest ja sigade Aafrika katkust. Minister külastab delegatsiooni käigus teaduskeskust Bioruukki, et tutvuda Soome biomajanduse arengukava rakendamise ja teadustööga.

Neljapäev, 31. oktoober

· Kell 11.30‒12.15 toimub Tartus Eesti põllumajanduse aastanäituse raames maaeluministri infotund ja kell 12.30 avab Mart Järvik näituse.

Maaeluminister Mart Järvik võõrustab näituse raames Baltimaade ja Poola maaelu- ja põllumajandusministreid. Kohtumise peamisteks teemadeks on muldade lupjamine ja toidupettuste vähendamine. Ministrid külastavad ka põllumajanduse aastanäituste ekspositsioone.

Maaeluministeeriumi töötajad esinevad seminariprogrammide raames mitmete ettekannetega.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.