Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-10-17 08:18:31)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kuus alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 285.

Piirilt väljastati kümme sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäe teel tekkinud konflikti käigus lõi 44-aastane mees 40-aastast meest.

15. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval lõi 37-aastane mees temale tuttavat 62-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

15. oktoobril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval varastati kauplusest 17 käekella. Kahju on 1105 eurot.

15. oktoobril teatati, et Lasnamäe linnaosas Läänemere tee meelelahutusasutuses varastati käekott, milles oli mobiiltelefon Huawei, pangakaardid ja isiklikud dokumendid. Vargusele järgnenud päeval võeti pangakontolt välja 300 eurot sularaha. Kahju kokku on 1335 eurot.

Röövimine

15. oktoobril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel rööviti kauplusest alkoholi ja toiduaineid ning tõugati turvatöötajat, kes kukkus ja sai viga. Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

Kelmus

15. oktoobril teatati, et 9. augustil võeti telefoni teel ühendust 35-aastase Tallinna elanikuga ning teatati võimalikust lotovõidust. Naine viidi eksitusse ning lotovõidu kättesaamise ettekäändel peteti temalt välja 5400 eurot, mille ta erinevatele välismaisetele kontodele üle kandis.

Juhtumid piiril

15. oktoobril saabusid Moskvast Tallinna lennujaama neli Vene Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nende viisad tunnistati kehtetuks.

15. oktoobril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud.

15. oktoobril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikule ja tema 2015. aastal sündinud Ukraina kodanikust lapsele, kes viibisid Eestis seadusliku aluseta 15 päeva.

14. oktoobril said politseinikud väljakutse sadamasse reisilaevale, kus 1994. aastal sündinud Ukraina kodanik tungis kallale teisele inimesele. Laeva turvateenistus andis agressiivse mehe politseile üle ning ta toimetati politseijaoskonda, kus ta andis ebaselgeid ütlusi oma riigis viibimise kohta. Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik tunnistas mehe pikaajalise viisa kehtetuks ja koostas ettekirjutuse riigist koheselt lahkuda. Mehele väljastati viieks aastaks sissesõidukeeld Schengeni territooriumile. 15. oktoobril lahkus mees Tallinna lennujaamast Kiievisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. oktoobril lõi 16-aastane noormees Vinni vallas Kadila külas asuvas talus elukaaslast. Noormees on kahtlustatavana kinni peetud.

15. oktoobril lõi 38-aastane mees Rakveres Jaama tänaval abikaasat. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Vargus

Ööl vastu 15. oktoobrit varastati Kohtla-Järvel asuvast tsehhist keevitusaparaadid ja plasmalõikur. Kahju on täpsustamisel.

Politseisse pöördus 55-aastane naine, kes teavitas, et 15. oktoobril talt varastati mobiiltelefon SAMSUNG Galaxy A5 maksumusega 500 eurot.

Politseisse pöördus 51-aastane naine, kes teavitas, et 13. oktoobril talt varastati rahakott, kus oli 280 eurot sularaha ja dokumendid.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 12. oktoobri hilisõhtul löödi Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval 17-aastast neiut. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Lähenemiskeelu rikkumine

49-aastane Narva elanik rikkus kohtu poolt talle kohaldatud lähenemiskeeldu. Mees on kinni peetud.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 15. oktoobril Eestisse sisenemisel 1984. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 15. oktoobrit sai politsei väljakutse Põlva linna Pihlaka tänava korterisse, kus agressiivne 29-aastane mees oli tüli käigus löönud 29-aastast elukaaslast. Naine meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas mehe kinni ning viis arestimajja.

Vargus

15. oktoobril teatati, et Põlva vallas Kadaja külas on teostatud ebaseaduslikku lageraiet ning maha võetud puud on loata minema viidud. Esialgne kahju on 7000 eurot.

Tartumaa

Vargused

15. oktoobri õhtul vaastati, et Tartu vallas Võibla küla eramust on varastatud elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on umbes 4000 eurot.

Politseile laekus teade, et 12. oktoobri öösel varastati Tartus Rüütli tänava meelelahutusasutuses iPhone 6s. Kahju on 569 eurot.

Juhtumid piiril

15. oktoobril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud koos piirkonnapolitseinikega Tartumaa ettevõtteid tuvastamaks, kas neis töötab seadusliku aluseta Eestis viibivaid või tagaotsitavaid isikuid. Kokku kontrolliti 18 juriidilist ja 36 füüsilist isikut ning avastati üks Valgevene kodanik, kelle lühiajaline töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPA-s registreeritud. Valgevene kodanikele määrati 80-eurone rahatrahv.

15. oktoobril kell 19 paiku tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 49-aastasel Ukraina kodaniku, kel puudusid dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale

15. oktoobril kontrolliti Luhamaa piiripunktis riiki siseneda soovinud Kasahstani registreerimismärkidega Mercedese veokit, mida juhtis 58-aastane Kasahstani Vabariigi kodanik. Piirivalvurid avastasid, et juhi esitatud autorongi liikluskindlustuse poliisid on võltsitud. Peale menetlustoiminguid saadeti juht ühes autorongiga tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et Raplas ründas 55-aastane mees oma 51-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.