Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 42. nädala eelinfo (2019-10-14 07:30:39)

Esmaspäev, 14. oktoober

· Maaeluminister Mart Järvik, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogus Luxembourgis. Põhiteemadena on päevakorras Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) 2014-2020 arutelu, ühise põllumajanduspoliitika reformipakett ning turuolukord. Lisaks antakse ülevaade sigade Aafrika katkust ning biomajanduse konverentsist.

· 14.‒18. oktoobril toimub Roomas ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsioonis maailma toiduga kindlustatuse komitee 46. istung, kus arutatakse toiduga kindlustatuse ja toitumuse trende ning väljakutseid üle maailma. Nädala kulminatsioon on 16. oktoobril maailma toidupäeval. Maaeluministeeriumist osaleb välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Galina Jevgrafova.

Teisipäev, 15. oktoober

· Maaeluminister Mart Järvik ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil haldusala eelarve tutvustusel.

Kolmapäev, 16. oktoober

· Brüsselis toimub Euroopa Liidu Nõukogu eesistuja Soome ja Euroopa Komisjoni korraldatav kõrgetasemeline arutelu Euroopa kestliku toidupoliitika tuleviku kujundamise üle, kus osalevad maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron ning Eesti Vabariigi alalises esinduses nõunik põllumajandusküsimustes Reili Kivilo.

Neljapäev, 17. oktoober

· Maaeluminister Mart Järvik osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 13 osaleb Maaeluministeeriumi juhtkond Sakus Teaduse 4/6 saalis Põllumajandusuuringute Keskuse 20. aastapäeva seminaril "Põllumajandusuuringute Keskus ajas ja ruumis".

· Kell 10 toimub "Põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030" (PõKa 2030) juhtkomisjoni istung. Koosolekul on kavas tutvustada PõKa 2030 eelnõu uut versiooni, anda lühiülevaade eelnõule laekunud ettepanekutest ning mõjude eelhindamise lõpparuande ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande põhitulemustest.

Reede, 18. oktoober

· Maaeluministeeriumi juhtkonna esindajad osalevad Tartus Eesti Maaülikoolivisioonikonverentsil, millega tähistatakse emakeelse põllumajandusliku kõrghariduse 100 aasta juubelit.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.