Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2019-10-14 07:28:06)

Esmaspäev, 14. oktoober

· Esmaspäevast teisipäevani, 14.-15. oktoobril osalevad keskkonnaminister Rene Kokk, kalavarude osakonna juhataja Herki Tuus ja osakonna nõunik Kaire Märtin Euroopa Liidu põllumajandus-ja kalandusministrite nõukogus Luxembourgis. Põhiteemadena on päevakorras Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) 2014-2020 arutelu.

Lisainfo: Kadri Kauksi, Keskkonnaministeeriumi avalike suhete peaspetsialist, 53303448

· Esmaspäevast reedeni, 14.-18. oktoobrini toimub Metropol SPA Hotellis Rahvusvahelise Aatomienergia Agentuuri (IAEA) ja Keskkonnaministeeriumi koostöös korraldatav koolitus, mis toimub kahes paralleelses grupis inglise ja vene keeles ning on suunatud kiirgusohutuse spetsialistide koolitajatele. Kokku osaleb 44 inimest 20 eri riigist, sh Kõrgõzstanist, Kasahstanist, Aserbaidžaanist, Sloveeniast, Küproselt, Ukrainast, Bosnia Hertsegoviinast, Poolast, Lätist, Leedust jne. Koolituse lektorid tulevad Kanadast, Prantsusmaalt, Leedust ja Ukrainast.

Eestist osalevad koolitusel kiirgusohutuse spetsialistid Keskkonnaametist, Keskkonnainspektsioonist, Põhja-Eesti Regionaalhaiglast ja Maaülikoolist.


Reede, 18. oktoober

· Reedel, 18. oktoobril osaleb keskkonnaminister Rene Kokk Viru Keemia Grupi keskkonnapäeval "Põlevkivisektor ja kliimapoliitika muutustes" Tulivee kontserdikeskuses Liimala külas Ida-Virumaal.


Üleskutse järgmiseks nädalaks

· Keskkonnaministeerium kutsub kokku töörühma, mis ühendab riigisektorit, teadusasutusi, turuosalisi jt huvigruppe. Meie eesmärgiks on välja selgitada, kas ja kuidas saab vesiniktehnoloogia kaasa aidata kliimaeesmärkide täitmisele ning kuhu ja kuidas see sobitub meie kavades ja strateegiates.
Kutsume kõiki vesiniku huvilisi kick-off kohtumisele 25. oktoobril kell 10.00 Keskkonnaministeeriumisse.
Esimesel kohtumisel soovime kuulata ära teie mõtted ning mis tegevused praegu käsil on ja lepime kokku edasised tegevused.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.