Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-10-11 08:43:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 38 varavastast kuritegu ja 22 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 266.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu, riigist saadeti välja kolm isikut ning registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületus ja kolmpiirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. oktoobril teatati, et Tallinnas Kivila tänaval lõi 35-aastast naist põhjustades talle sellega valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni ning toimetati jaoskonda.

9. oktoobril teatati, et Tallinnas Paldiski maanteel tungis 45-aastane mees kallale 39-aastasele naisele, põhjustades talle valu ja kehavigastusi.

Vargus

9. oktoobril teatati, et Tallinnas Rumbi tänaval murti sisse tehnoloogiakauplusesse, kust varastati 13 erinevat Apple toodet. Varguse kahjusumma on 6310 eurot.

Juhtumid piiril

9. oktoobril saabusid Tallinna Lennujaama lennuga Kutaisist kaks Gruusia kodanikku: 39-aastasel ja 34-aastasel mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ning nad jäävad kuni esimese võimaluseni riigist lahkuda lennujaama kinnisele transiitalale.

9. oktoobril saabus Tallinna Lennujaama lennuga Kiievist 36-aastane mees, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid ka piisavad elatusvahendid. Mehele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta jääb kuni esimese võimaluseni riigist lahkuda lennujaama kinnisele transiitalale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobri hommikul teatati politseile, et Jõgeva vallas Painkülas lõi elukaaslane 20-aastast naist. Kannatanu pöördus asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobril kella 16.30 ajal sai politsei teate, et Tartus Kuldnoka tänaval on puhkenud kolme mehe vahel kaklus. Rüseluses sai viga 41-aastane mees, kelle meedikud esmaabiks traumapunki viisid. Politsei pidas kohapeal kinni kaks joobes meest ning viis nad esmalt kainenema.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobril teatati politseile, et Võrus Vilja tänava korteris lõi 21-aastane mees tüli käigus 23-aastast elukaaslast. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud menetluses.

Juhtum piiril

9. oktoobri hommikul kella 7 ajal avastasid piirivalvurid Võrumaal Setomaa vallas Verhulitsa küla lähistel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse kahe isiku poolt Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Piirivalvurid pidasid kontrolljoont ületanud kaks Hollandi kodanikku kinni, toimetasid piirivalvekordonisse ning määrasid neile rikkumise eest 100-eurose rahatrahvi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 9. oktoobrit tekitas alkoholijoobes 41-aastane mees Tapal Lembitu puiesteel asuva maja korteris elukaaslasele füüsilist valu. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 10. oktoobri varahommikul tekitati Narva-Jõesuus Koidula tänaval asuvas hotellis 35-aastasele mehele kehavigastusi. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Politseile laekus teade, et 9. oktoobri õhtul lõi 41-aastane mees Narvas Gerassimovi tänaval asuva maja korteris elukaaslasele rusikaga näkku. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

9. oktoobril lõi 32-aastane mees Kohtla-Järvel Põhja alleel endist elukaaslast. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vägivald kohtutöötaja suhtes

9. oktoobril kell 13.30 lõi alkoholijoobes 23-aastane mees Narva kohtumajas kordnikku jalaga näkku. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Juhtumid piiril

9. oktoobri hommikul teatas Vasknarva kordoni Punamäe teenistuse paadipatrull, et Narva jõel toimus ajutise kontrolljoone ebaseaduslik ületus suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki. Nimelt suundus Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga mootoriga kummipaat ühe isikuga pardal Eesti poolele kaldasse. Rikkujaks osutus 1949. aastal sündinud mees.

9. oktoobril avastas Vasknarva kordoni radarvaatleja Narva jõel paadi, mis rikkus piirirežiimi eeskirju. Paadis oli 1949. aastal sündinud mees.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas:Politsei- ka Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.