Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-10-10 08:32:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra rikkumine, 52 varavastast kuritegu ja 44 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 250.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. oktoobril teatati, et Tallinnas Soo tänaval asuva meelelahutusasutuse juures tundmatu mees 26-aastast meest ning põhjustas talle valu ja kehavigastusi.

8. oktoobril teatati, et Tallinnas Raadiku tänaval tungis 63-aastane mees kallale oma 62-aastasele abikaasale ning põhjustas talle valu ja kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid ta jaoskonda.

8. oktoobril teatati, et Tallinnas Lõime tänaval 53-aastane mees oma 51-aastast abikaasat ning põhjustas talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti kahtlustatavana kinni ning toimetati jaoskonda.

Juhtum piiril

8. oktoobril saabus Tallinna Lennujaama lennuga Kiievist 49-aastane Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta paigutati lennujaama non-Schengeni alale ootama tagasilennu võimalust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 6. oktoobril varastati Kanepi vallas asuvast hoonest sünnipäevapeo käigus sularaha. Esialgne kahju on 310 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 8. oktoobrit lõi joobes 49-aastane mees Tartus Pika tänava korteris oma 87-aastast ema. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning paigutas ta esmalt kainenema. Eakas naine pöördus esmaabiks traumapunkti.

Vargus

Ööl vastu 7. oktoobrit varastati Tartus Vasara tänava korrusmaja lukustatud trepikojast Evado jalgratas. Kahju on 350 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. oktoobri pealelõunal sai politsei väljakutse Valgas Vabaduse tänavale, kus olid kaklema läinud kaks meest. Omavahelises rüseluses sai viga 47-aastane mees. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas arestimajja. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

8. oktoobril kell 16 paiku tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 62-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodaniku, kel puudusid dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud naisele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

Politseile laekus teade, et 8. oktoobril ähvardas mees Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval asuva kortermaja trepikojas naabrinaist füüsilise vägivallaga. Asjaolud on väljaselgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 8. oktoobril lõi 47-aastane mees Narvas Tallinna maanteel asuva maja korteris elukaaslast rusikaga pea piirkonda. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus
Politseile laekus teade, et 27. septembril varastati Jõhvis Kare tänaval asuvast keldriboksist musta-oranži värvi jalgratas BOTTECHIA BOT. Omanikule tekitati kahju summas 423 eurot.

Juhtumid piiril

8. oktoobril avastas piirivalvur, et Narva veehoidlal liigub piirirežiimi alas ühe inimesega mootorpaat. Rikkujaks osutus 1979. aastal sündinud mees.

8. oktoobri öösel avastas Narva kordoni patrull Narva jõe kontrolli käigus viis püügile asetatud nõuetekohaselt märgistamata nakkevõrku. Võrgud eemaldati ning viidi kordonisse hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Ähvardamine

7. oktoobril sai politsei teate, et Hiiumaa vallas ähvardas 57-aastane mees oma 30-aastast poega ja 55-aastast abikaasat.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

8.oktoobril sai politsei teate, et Järva vallas lõi 20-aastane mees 21-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

8.oktoobril sai politsei teate, et seni tuvastamata isik lahkus Paides Aiavilja tänaval asuvast kauplusest toodete eest tasumata. Vargusega tekitati kahju ligi 409 eurot.

Pärnumaa

Vargus

8. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Hommiku tänaval varastati peegelkaamera Canon. Vargusega tekitati kahju ligi 870 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.