Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
16 Eesti toidutööstust tutvustab oma tooteid saja-aastasel ANUGA toidumessil Kölnis (2019-10-08 08:32:23)

5.-9. oktoobrini toimub Saksamaal Kölnis rahvusvaheline toidumess ANUGA 2019, millest Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldatud stendidel võtab tänavu osa 16 Eesti toidutööstust.

"Eesti toiduainetööstused panustavad üha enam ekspordi arendamisele. Soov sellel maailma suurimal rahvusvahelisel toidumessil oma tooteid tutvustada on meie toidutööstuste seas järjest kasvanud, kui eelmisel korral oli koja poolt korraldatud stendidel esindatud 9 ettevõtet, siis tänavu on neid juba 16," ütles Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja kvaliteedijuht ja messide koordinaator Evi Randpere.

Eesti ettevõtetest esitlevad oma tooteid Eesti Sai OÜ, Balsnack International Holding AS, Eesti Leivatööstus AS, Salvest AS, Chaga OÜ, Must Küüslauk OÜ, Puljong OÜ, Saku Õlletehase AS, Largo AS, Värska Vesi AS, Linnamäe Lihatööstus AS, Nõo Lihatööstus AS, Saaremaa Lihatööstus AS, Eesti Pagar AS, Saaremaa Piimatööstus AS ja Saaremaa Deli Food OÜ.

Messil toimub lisaks toodete eksponeerimisele palju erinevaid konkursse, töötubasid, vestlusringe ja muid üritusi. Ühe toreda näitena võib tuua uuenduslike toodete konkursi, kus esmases valikus oli üle 3000 toote, kuid 15 parema hulka valiti ka Linnamäe Lihatööstuse Põdraliha Äkis.

Messi tunnuslause on Taste the Future! (Maitse tulevikku!) ja nii tutvustavadki toiduettevõtted oma uuemaid ja paremaid tooteid Euroopa suurimal turul Saksamaal. Messil esineb tänavu üle 7500 eksponendi kogu maailmast ja messi külastab ligi 200 000 külastajat 198 erinevast riigist.

Esimest korda toimus ANUGA mess 1919. aastal Stuttgadis, kuid alates 1951. aastast toimub järjepidevalt Kölnis. Tänavu on messi partnermaa Paraguay. Eesti messistendide kujundaja on Marju Liigand ja ehitaja Taveco Disain OÜ. EPKK ühisstendidel esindatud ettevõtete osalemist toetatakse turuarendustoetuse abil. Lisaks toidutööstustele osalevad Anuga messil ka Eesti Kalaliidu poolt koondatud kalatööstused.

Taustaks:

EPKK poolt korraldatud stendidel osalevad:

Anuga Bread and Bakery - Hall 2.2. stend E-010g/014g

Eesti Sai OÜ

Balsnack International Holding AS

Eesti Leivatööstus AS

Anuga Organic - Hall 5.1 stendid D-074g/078g

Salvest AS

Chaga OÜ

Must Küüslauk OÜ

Puljong OÜ

Anuga Drinks - Hall 8.1 stend E-116g

Saku Õlletehase AS

Largo AS

Värska Vesi AS

Anuga Meat - Hall 9.1 stendid B-080g, B-081g, C-058g

Linnamäe Lihatööstus AS

Nõo Lihatööstus AS

Saaremaa Lihatööstus AS

Anuga Frozen - Hall 4.2 stend C-090

Eesti Pagar AS

Anuga Dairy - Hall 10.1 stend A-072

Saaremaa Piimatööstus AS

Saaremaa Deli Food OÜ



Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.