Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-10-03 06:12:09)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra rasket rikkumine, 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 15 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 280.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks isik. Varjupaigataotlusi esitati kolm.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

1.oktoobril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 43-aastane mees oma abikaasat, 45-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid ta jaoskonda.

Juhtum piiril

1.oktoobril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talitus läbi illegaalimenetluse 1990. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kelle põhjendused riigis viibimise asjaolude kohta ei ole usaldusväärsed. Lisaks on mees süüdi tunnistatud mootorsõiduki juhtimises joobeseisundis. Politsei kogutud tõenditest nähtub, et tema edasine Eestis viibimine võib kujutada ohtu Eesti ja teiste Schengeni liikmesriikide avalikule korrale. Samuti ei ole mees taotlenud Eestis töötamiseks luba. Tema viisavaba lubatud viibimisaeg lõpetati ennetähtaegselt ning talle koostati ettekirjutus Eestist ja Schengenist lahkumiseks 7 päeva jooksul. Lisaks kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. oktoobri hilisõhtul teatati politseile, et Põltsamaal Lembitu tänava korteris puhkes ühiselt alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel tüli, mille käigus joobes 45-aastane mees lõi 75-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas esmalt arestimajja kainenema. Meedikud andsid naisele esmaabi kohapeal.

Omavoliline sissetung

1. oktoobril teatas tähelepanelik inimene politseile, et Põltsamaal Tallinna tänaval on sisse murtud tema kõrvalkorterisse, kust esialgse info kohaselt on varastatud alkohoolseid jooke ja sigarette. Kahju ning juhtunu üksikasjad selgitatakse kriminaaluurimises.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. oktoobril laekus politseile teade, et mõned nädalad tagasi löödi Põlva vallas Vastse-Kuuste alevikus väidetavalt 48-aastast meest. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud menetluses.

Tartumaa

Vargus

1. oktoobril teatati, et Nõo vallas murti sisse puidutöökotta, kust varastati erinevaid elektrilisi tööriistu. Esialgne kahju on 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
1.oktoobri hilisõhtul tungis Tamsalu linnas Vasara tänaval asuma maja korteris 66-aastane mees elukaaslasele, 66-aastasele naisele kallale. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus
Politseile laekus teade selle kohta, et 1.oktoobril varastati Rakveres Koidula tänaval asuva kaubanduskeskuse poest tahvelarvuti Samsung Galaxy ja mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju kokku on 400 eurot.

Ahistav jälitamine

Kriminaalasjas kuulati kahtlustatavana üle 36-aastane mees, keda kahtlustatakse selles, et alates eelmise aasta sügisest kuni praeguseni on mees pidevalt sekkunud 39-aastase naise eraellu viimase tahte vastaselt.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1.oktoobri õhtul lõi Narvas Pähklimäe tänaval asuva maja korteris 43-aastane mees 34-aastast naist näkku. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Ähvardamine

Politseile laekus teade selle kohta, et 1.oktoobri õhtul ähvardas närvas Pähklimäe tänaval asuva maja korteris 43-aastane mees 34-aastast naist tapmisega.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 01.oktoobril Eestisse sisenemisel liinibussiga piiripunkti saabunud 1989. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
1. oktoobril sai politsei teate, et Hiiumaal lõi joobes 36-aastane mees ametikohustusi täitnud 39-aastast politseinikku. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus
1. oktoobril alustati kriminaalmenetlus selles, et möödunud nädalal varastati Hiiumaal Ala külas kolmest põllutöömasina kütusepaagist umbes 410 liitrit diislit. Tekitatud kahju on ligi 361 eurot.

Läänemaa

Kelmus
1. oktoobril sai politsei teate, et Läänemaal elav mees sai võõramaiselt telefoninumbrilt kõne pakkumisega panna oma raha lisa teenima aktsiate ostu ja müügiga. Selleks paluti tal teha eelnevalt sissemakseid ülekannetena. 59-aastane mees tegi ettevõttele korduvaid ülekandeid, kuid lubatud kasu jäi saamata. Tekitatud varaline kahju on veidi üle 13 000 euro.

Kehaline väärkohtlemine
1. oktoobril kella 16.50 ajal sai politsei teate, et Pärnus Oja tänaval "Kaevu" bussipeatuse juures lükkasid seni tuvastamata isikud 19-aastast naist. Lükkamise tagajärjel jäi naise jalg peatusesse saabuva bussi ratta alla ning ta sai tervisekahjustuse. Politsei palub kõigil, kes juhtunut pealt nägid, võtta ühendust telefonil 444 6519 või aadressil maarja.gustavson@politsei.ee.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.