Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-09-26 08:06:07)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 49 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada neli inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 299väärtegu.

Piiril väljastati kaheksa sisenemiskeeldu, registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist, kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ning kaks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist. Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

24. septembril teatati, et 36-aastane naine lõi Lasnamäel Valgel tänaval noaga 50-aastast meest ja tekitas talle kergemaid kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

24. septembril teatati, et 54-aastane mees ründas Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris 51-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 54-aastase mehe kinni.

24. septembril teatati, et alkoholijoobes 43-aastane mees ründas Mustamäel Sõpruse puiesteel oma abikaasat, 43-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibis korteris ka alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. septembril teatati, et Lasnamäel Kihnu tänaval asuvas korteris toimus alkoholitarbimise ajal konflikt abikaasade vahel, mille käigus lõi 37-aastane mees 34-aastast naist ja tekitas talle valu. Konflikti ajal viibis korteris ka alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. septembril teatati, et alkoholijoobes 42-aastane mees lõi Lasnamäel Vikerlase tänaval oma abikaasat, 44-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

24. septembril teatati, et Mustamäel Mäepealse tänaval varastati alajaamast metalli. Kahjusumma on täpsustamisel.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

24. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval avastati võltsimistunnustega 20-eurone kupüür.

Harjumaa

Vargus

24. septembril teatati, et Kuusalu vallas varastati eramajast viis maali. Kahju on 10 000 eurot.

Juhtumid piiril

24. septembril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama viis Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel transiitalal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Valeraha teade

21. septembril avastati Jõgeva valla kauplusest võltsimistunnustega 2-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 21. septembril varastati Tartus Ülikooli tänava meelelahutusasutusest iPhone 7 mobiiltelefon. Kahju on 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Kauri Sinkeviciuselt telefonil 7500776 või e-posti aadressil kauri.sinkevicius@prokuratuur.ee.

Juhtumid piiril

24. septembri hommikul kella 6.20 paiku tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 62-aastasel Aserbaidžaani Vabariigi kodanikul, kel puudusid vajalikud dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isikule väljastati riiki sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. septembril kella 15 paiku kontrollisid piirivalvurid Peipsi järvel liikunud väikelaeva ning avastasid, et selle kapten ei olnud piiriveekogule minekut nõuetekohaselt registreerinud. Lisaks avastasid piirivalvurid, et Peipsil seilanud alus oli ka vastavas registris registreerimata. Piirivalvurid kutsusid väikelaeva juhi koos kaasreisijaga Mustvee kordonisse, kust neile määrati 120-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

Septembri alguses ähvardas 41-aastast naist Narvas Rakvere tänaval tapmisega tuttav naine.

Vargus

23. septembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval varastati jalgratas Trek ja jalgrattalukk. Kahju on 415 eurot.

Arvutikelmused

Juuli alguses võeti 53-aastase Narva elaniku nimel 1100 eurot laenu, mis laekus naise pangakontole ja samal päeval kolmele erinevale kontole edasi saadeti.

Juulis helistati 68-aastasele Jõhvi valla elanikule, kellele pakuti internetibörsil investeerimise võimalust. Ajavahemikul juulist septembrini kandis mees kahe firma arvele kokku 18 600 eurot.

Nimetatud sündmuste osas on alustatud kriminaalmenetlus ja lisainfot saab Viru Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Jelena Filippovalt (jelena.filippova@prokuratuur.ee).

Juhtum piiril

24. septembril avastas Vasknarva kordoni radarvaatleja ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Narva jõel. Paat kahe inimesega pardal liikus Eesti Vabariigist Venemaale ja tagasi. 1956. aastal sündinud paadijuhile määrati rahaline karistus.

24. septembril avastasid Vasknarva kordoni piirivalvurid Narva jõelt paadi, mis viibis ajutisele kontrolljoonele lubatust lähemal ning rikkus piirirežiimi eeskirju. 1971. aastal sündinud mehele määrati rahatrahv.

24. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1993. aastal sündinud Kameruni Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

24. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1960. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

24. septembril sai politsei teate, et Kehtna alevikus ründas 38-aastane mees 32-aastast naist, kes sai viga.

Saaremaa

Kehalised väärkohtlemised

23. septembril sai politsei teate, et Võhma külas ründasid 17-aastane tüdruk ja seni tuvastamata noormees 33-aastast naist, tema 34-aasast abikaasat ja nende 14-aastast poega.

23. septembril sai politsei teate, et Kuressaares lõi 60-aastane mees oma 62-aastast venda.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.