Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-09-11 09:47:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas röövimine ja 23 vargust (üks eluruumist ja üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 25 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 315 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ning registreeriti Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. septembril teatati, et 48-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kari tänaval oma elukaaslast, 51-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ööl vastu 9. septembrit teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris löödi 30-aastasele alkoholijoobes mehele noaga kätte ja tekitati talle kehavigastusi.

9. septembril teatati, et 36-aastane mees lõi Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 22-aastast naist ja tekitas talle valu. Konflikti ajal viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. septembril teatati, et 46-aastane mees ründas Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 34-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Röövimine

9. septembril teatati, et Mustamäel Karjavälja teel rööviti 21-aastaselt mehelt 200 eurot sularaha.

Vargus

9. septembril teatati, et Hiiu-Maleva tänaval varastati majast tööriistu ja maale. Kahju on kokku umbes 1000 eurot.

Ähvardamine

9. septembril teatati, et alkoholijoobes 40-aastane mees ähvardas Kesklinnas F.J. Wiedemanni tänaval endale tuttavat 22-aastast meest. Politseinikud pidasid 40-aastase mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. septembril teatati, et 26-aastane mees lõi Kuusalu vallas Saunja külas 17-aastast noormeest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 26-aastase mehe kinni.

Juhtumid piiril

9. septembril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

9. septembril saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama transiitalal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. septembril teatati, et 30-aastane mees lõi Tartus Aardla tänava korrusmaja juures 31-aastast endist elukaaslast. Mees lahkus sündmuskohalt. Naise vaatasid üle meedikud, vigastusi tal ei tuvastatud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Vargus

Ööl vastu 6. septembrit varastati Tartus Jakobi tänava eramu juurest naiste maastikuratas GT. Kahju on 250 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. septembril lõi Vinni vallas asuvas ettevõtte territooriumil üks mees 40-aastast meest.

7. septembril tuli Kadrina vallas elumajas 47-aastane mees kallale 42-aastasele naisele.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. septembril lõi Kohtla-Järvel Kase tn korteris 39-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast, põhjustades naisele füüsilist valu ja kehalisi vigastusi.

Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Kohtla-Järvel Altserva tn lõi eile 45-aastane mees oma 39-aastast naist. Mees on kahlustavana kinni peetud.

Vargus

55-aastane naine, kes paneb vargusi toime süstemaatiliselt, varastas 9. septembril Kohtla-Järvel Kalevi tn asuvast poest erinevaid toiuduaineid. Naine peeti kinni ja anti politseile üle.

Juhtum piiril
9. septembril kontrolliti Narva-2 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Eesti Vabariigis elavat määratlemata kodakondsusega isikut. Mehel oli kilekotiga kaasas 1200 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti, mida ta soovis märkamatult Eestisse toimetada. Juhtumiga tegeleb Maksu- ja Tolliamet, alustati väärteomenetlust.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

9. septembril sai politsei teate, et varem sarnaste kuritegude eest karistatud 30-aastane mees lahkus Pärnus Hommiku tänaval asuvast tanklast tangitud kütuse eest tasumata. Vargusega tekitati kahju ligi 69 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.