Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-09-05 08:16:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 teadet kuritegudest, mille seas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 6 inimest ning tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 419 väärtegu.

Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu, tuvastati 1 ebaseaduslik piiriületus ja avastati 1 salakaubaveo juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

3. septembril teatati, et Tallinnas Ehitajate teel toimunud kakluses sai viga 56-aastane mees. Ründaja, 62-aastane mees peeti kinni ning viidi jaoskonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

28. augustil varastati Jõgeval Jaama tänavalt pink. Vargusega tekitatud kahju on 420 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

Ööl vastu 1. septembrit puhkes Tartus Magasini tänava meelelahutusasutuse juures äsja tutvunud 32-aastase mehe ja kahe naise vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Jageluse käigus said kergemaid vigastusi 18-aastane ja 20-aastane naine. Kannatanud fikseerisid oma vigastused traumapunktis. Juhtunu üksikasju ning tüli tagamaid selgitab politsei kriminaaluurimises.

Vargused

Ööl vastu 31. augustit varastati Tartus Linda tänava korrusmaja pööningult Makita nurgasaag. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Ööl vastu 31. augustit varastati Tartus Laia tänava rattahoidlast musta värvi Trek jalgratas. Kahju on 250 eurot.

Valeraha teade

31. augustil avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 3. septembri pealelõunal löödi Tõrva vallas Linna külas 13-aastast noorukit. Nooruk tundis löömise tagajärjel valu ning ta pöördus ühes vanemaga traumapunkti. Võimalikud lööjad on politseile teada ning juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtumid piiril

3. septembril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 47-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

3. septembril kella 18.45 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Kõrgõstani numbrimärgiga sõiduautot Lexus, mille registreerimismärgis ei ühtinud tunnistusel oleva numbriga. Piirivalvurid paigutasid masina täiendavaks ekspertiisiks tolliplatsile ning juht lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

3. septembril teatati, et Võsu alevikus varastati robotmuruniiduk Worx. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

3. septembril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Salu tänaval ähvardas 21-aastane mees oma 18-aastast endist tüdruksõpra vägivallaga.

Kehalised väärkohtlemised

3. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval tungiti kallale 22-aastasele mehele.

3. septembril teatati, et Narvas P. Kerese tänaval asuvas haridusasutuses tungisid 15-aastane nooruk ja 13-aastane nooruk kallale 14-aastasele poisile.

Avaliku korra raske rikkumine

3. septembril teatati politseile konfliktist Kohtla-Järvel Pärna tänaval, kus läksid tülli kaks 17-aastast noormeest. Konflikti käigus lõid noormehed üksteist ning kaklus kulmineerus sellega, et üks noormees tegi mitu lasku pneumorelvast, millega tabas ka teist osapoolt. Kiirabi andis kannatanule esmaabi. Olemasolevatel andmetel sai konflikt alguse ühe noormehe tüdruksõbra solvamisest.

Juhtum piiril

3. septembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1993. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik ja 1996. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ja kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja mehed saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

3. septembril sai politsei teate, et Häädemeeste vallas varastati elumaja õuelt muusikakeskus Philips ja alkoholi. Vargusega tekitati kahju ligi 270 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

1. septembril sai politsei teate, et Pärnus lõi 30-aastane mees oma 25-aastast endist elukaaslast, kes sai viga.

Saaremaa

Vargus

2. septembril sai politsei teate, et Kuressaares Pihtla tänaval varastas varem sarnaste kuritegude eest karistatud 63-aastane mees poest alkoholi.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.