Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 34. nädala eelinfo (2019-08-19 08:10:31)

Esmaspäev, 19. august

· Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) alustab taotluste vastuvõtmist tänavavalgustuse taristu uuendamise kolmandasse taotlusvooru. Taotlusi saab esitada E-toetuse keskkonna kaudu kuni 31. oktoobrini 2019. Huvilistele toimub infopäev 11. septembril kell 11 Tallinnas. Toetust jagatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ning meetme töötas välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium. Info taotlemise tingimuste ja infopäeva kohta leiab KIKi kodulehelt.

· Algusega kell 19.00 ootab RMK kõiki osa saama Sagadi Valgest ööst. Tähistamaks Sagadi mõisa 550. aastapäeva lööb läbi pika õhtu ja öö mõisakompleks pidulikult särama ja pakub võimalusi avastada põnevaid valgusinstallatsioone ning valgusmänge. Mitmed kontserdid toovad meieni erinevate ajastute muusika. Välikohvikud meelitavad metsa- ja loodusandidest kantud maitsetega. Sündmus on osalejatele tasuta.

· Looduse päeva raames korraldab loodusmuuseum loodusretke "Öised lendajad"
Kell 21.30 ootab Eesti Loodusmuuseum kõiki Kadrioru pargi Jaapani aias toimuvale loodusretkele "Öised lendajad", kus saab koos spetsialistidega vaadelda nii nahkhiiri ja kui putukaid. Sündmus on kõigile tasuta, kuid eelregistreerimisega muuseumi kodulehel.

Kolmapäev, 21. august

· Kell 10 kohtub keskkonnaminister Rene Kokk Eesti Kalastajate Seltsiga.


Neljapäev, 22. august

· Kell 13 kohtuvad keskkonnaministeeriumi veeosakond ja kalavarude osakond MTÜ Veskivaramuga kell 13:00 paisude teemal.


Laupäev, 24. august


· Eesti Erametsaliit korraldab koostöös SA Erametsakeskuse ja Rakvere Metsaühistuga Rakveres kogu pere metsapäeva. Toimuvad ekskursioon, töötoad ja jõukatsumised, metsatehnika näitus. Esinevad Curly Strings, Vesikas & Fofkin ja kohalik kandlemees Sander. Päeva juhib Urmas Vaino.
Kogu pere metsapäeval kuulutab keskkonnaminister Rene Kokk välja ka 2019. aasta parima metsamajandaja tiitli saaja.

· Kell 12.00 ootab RMK Nõva külastuskeskus koguperepäevale "Eestlased- metsa- ja mererahvas". Päeva jooksul saab osaleda juhendatud retkedel, läbida orienteerumisrada, meisterdada looduslikest ja taaskasutatavatest materjalidest, panna end proovile mälumängus ning vaadata loodusfilmi "Kopra tagasitulek". Sündmus on osalejatele tasuta.

· Laupäeval, 24. augustil on RMK esindatud Rakvere kirikupargis toimuval Kogu pere metsapäeval. Lisainfo https://erametsaliit.ee/kogu-pere-metsapaev-2019/



Eesti Loodusmuuseum kutsub hilisõhtustele nahkhiireretkedele

Nii nagu varasematel aastatel, ootame ka tänavu kõiki nahkhiirehuvilisi hilisõhtustele retkedele Kadrioru parki. Eesti Loodusmuuseumi nahkhiireretked toimuvad augustis neli korda: 15. ja 28. augustil eesti keeles ning 19. ja 24. augustil vene keeles. Lisainfo ja piletite eelmüügi leiab loodusmuuseumi kodulehelt.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.